"özür dilenmesini pek umursamıyorum." -house m.d.

The 100 tartışma forumu

Tüm Forumlar > The 100 > DİZİYE BAŞLAMAK İÇİN KARARSIZ OLANLAR

yeni konu aç DİZİYE BAŞLAMAK İÇİN KARARSIZ OLANLAR

Bir diziye başlamadan önce sizde benim gibi yorumları okuyanlardansanız ilginizi çekeceğini düşünüyorum. Yorumları okuduğunuzda karşılaşacağınız muhtemel cümleler : X kişisi çok yakışıklı değil mi ya ? Y kişisinin iyi mi kötü mü olduğuna karar veremiyorum ama çok tatlı ? Z kişisi tam bir salak o kız dururken diğerine bakılır mı ? vb tarzında tipik ergen kız yorumları okuyacaksınız. Evet bunlar var her dizide olduğu ve olması gerektiği gibi . Ama bunlar 40 dk'lık bir dizinin sadece 5 dksı . Geri kalan 35 dk sizi içine çekiyor. Aksiyon dram gizem bilim kurgu ne ararsanız var dizide. Uzun uzun sıkıcı konuşmalar yok. Her bölümde merak ettiğiniz bu/bunlar kim ,şimdi ne olacak sorusu karşınıza çıkıyor. Gayet sürükleyici bir dizi. Ve bunları sadece ilk 6 bölümü izlemiş biri olarak yazıyorum. Başlamadan önce araştırdım ve birçok kişi 2. sezonun daha da mükemmel olduğunu söylüyor. Daha önce izleyip çok sevdiğim diziler; Game of Thrones , Sherlock . La Casa de Papel ,Black Mirror ,The Mentalist ,Fringe ,Narcos,Prison Break ,Stranger Things, Dark ,True Detective , Vikings vb. Bu dizilerin The 100 ile hiçbir alakası yok sadece ne tarz sevdiğimi göstermek için yazdım. Bunları seven biri olarak The 100 ü de beğendim. Aynı noktalarda buluşuyorsak bu diziyi de kesinlikle izlemelisiniz.

Aynen,ben de ilk başlarken yorumları gördüm, dedim ki galiba ergen dizisi. Olsun 1 bölüm izliyim dedim ki yanılmışım. Şuan 2.sezondayım ve 1.sezona göre çok daha heyecanlı geçtiğini söylemeliyim.Mutlaka başlamanız gerekir diye düşünüyorum.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

4 sezonda bitti ve beni dizi izlemeye alıştıran ilk dizim bence başlayın ilk sezon kötü ama gittikçe güzelleşiyor tabii bazı sezonlar ölümüne sevdiğiniz karakterler ölebiliyor ama İZLEYİN

Şuan itibariyle 4. sezonda bitti . 2 sezonda dahil olmak üzere mükemmel bir dizi. Tabi bazı bölümlerde sıkılıyorsunuz , sevmediğim bölümler de oldu ama genel itibariyle güzel ilerliyor. Özellikle 4. sezonda bolca küfür edeceksiniz :)

5. sezon çıktı

çok da güzel başladı

ben de muhteşem senaryosuna bakarak ov süper kesin izlemeliyim demiştim şu an 1. sezonu bitirdim ve diyorum ki bu kadar müthiş bir senaryo ancak bu kadar bok edilebilirdi. resmen ergen dizisi. ergen dizisi değildir diyenin gözünden ve aklından şüphe ederim. benim gibi izleyecek dizisi kalmayanlar için son çare bu ama spartacus, got, vikings, twd, taboo, lcdp falan varken izlemeyin bunu türk dizilerinin abd versiyonu, kanser ediyor. şu ana kadar olacak olan çoğu olayı önceden tahmin ettim dizide heyecanı meyecanı da kalmıyor böyle olunca.

Başlamayin onermem tempoyu korumadi yetersiz bu arada izledim evet

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık