"çünkü ben seninle bir gün bile konuşmayınca o gün hiç iyi geçmiyor." -how i met your mother

The 100 tartışma forumu

Tüm Forumlar > The 100 > Diziye Yeni Başlayacak Olanlar Kesinlikle Baksın !

yeni konu aç Diziye Yeni Başlayacak Olanlar Kesinlikle Baksın !

Arkadaşlar diziye başlayanlara söyleyeceklerim var .
Öncelikle sakın ama sakın! 1.sezon 9. bölüme kadar ki kısmı izleyip bu ne ya deyip izlemekten vazgeçmeyin . Sakın !
1.sezon 9.bölüme kadar klasik Amerikan kolej dizisi izler iken , 9.bölümden sonra gerek senarist gerek senaryo gerek ise oyunculukta muhteşem bir ilerleme oluyor . Özellikle 1 .sezon finali ve 2.sezonun tamamında yeni bölümü izlemek için çoğu zaman diğer dizilerinizi izlemeyeceksiniz belki de . Bu kadar emin konuşuyorum . O yüzden sakın ama sakın 3 bölüm izleyip bu ne ya ergen dizisi demeyin !

İkinci olarak kesinlikle bölümü izlemeden yorumları okumayın . Sırf ''****'' olsun diye spoiler butonuna basmadan bütün seyir zevkinizi kaçıracak spoiler vermişler hemen her bölümde . Sakın ama Sakın okumayın yorumları ! Özellikle bu dizide .

Diziyi ilk çıktığı günden beri izliyorum , bugüne kadar 30-40 arkadaşıma önerdim ve hepsi 2 gün içerisinde bitirdi diziyi . Hepside 9.bölüme kadar ergen dizisi olduğundan söz ettiler . Yorumlarda ve forumda denilenleri bir kenara koyun , 9.bölüme kadar izleyin ve gerisini dizinin senaristlerine bırakın . Ayrıca 1.sezon finalini izleyip şaşıranlar , 2. sezon finalini izleyince etkisinden kurtulamayacak . Emin olun 3 hafta etkisinden çıkamayıp başka dizi izleyemedim .

Okuduğunuz için teşekkürler .

9.bölüme yeni geçtim de.Böyle mükemmel bir bölüm olamaz.Bir şey sorcam adam gemideki herkes ölecek diyordu ya.Göç gemisinden bahsediyordu demi :D

Ayrıca 2. sezonda bölümlerin sonunda sonraki bölümlerde olacaklar gösteriliyor fragman gibi ,oraları da atlamanızı öneririm.

BEn tam bir hafta önce başladım diziye. Ve de bitirmek üzereyim. Hatta engel olmasam kendime çoktan bitiricektim :) Ama yavaşca izlemek istedim çünkü yeni sezona daha çok var. Böyle bir günde iki üç bölüm izlediğim ve sonrasını da merakla beklediğim dizi olmamıştı.

kitabını da okumanızı öneririm :)

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Cengo , hayır o gemiden değil ''Ark''dan bahsediyordu hatırladığım kadarıyla
Dizinin 21 Ocağa alınması da büyük bir sürpriz oldu benim için , çok mutlu oldum diyebilirim .
Betulaslan ;
Kitaplarını okudum ancak izledikten sonra adını duyduğum için mecburen izledikten sonra okumuş oldum . Nadir olarak aldığım seyir keyfini kitaplardan spoiler alarak yok etmek istemediğim için son kitapları okumadım .
Diziyle başlamışken diziyle bitirelim :)

yeminle 9 a kadar izleyip bırakmıştım :D yorumundan sonra izlicem artık devamını

Zaten izlemelisin de :)

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık