"birini seviyorsan onu asla incitmemelisin. asla." -american horror story

The 100 tartışma forumu

Tüm Forumlar > The 100 > İşte Bu BE ! İLK 2 SEZONUN KALİTESİ SON 3 BÖLÜMDÜR

yeni konu aç İşte Bu BE ! İLK 2 SEZONUN KALİTESİ SON 3 BÖLÜMDÜR

Bilmiyorum aranızda illaki bana katılmayanlar olacak fakat şunu kabul edin.Şuanda bu diziyi izleyen birçok kişi ilk 2 sezonda aşık olmuş insanlardır.Birçoğumuz 3-4 gün gibi kısa bir sürede bitirdik bu dizinin ilk 2 sezonunu.Çünki gerçekten çok heyecanlı ve dehşet akıcıydı.Buram buram kalite kokuyordu.Ama (bu benim fikrim) 3.sezon gerçekten bok gibiydi.Ben açıkcası diziyi heyecanlı yapan şeyin kim kiminle yatıyor yada kim kimi seviyordan çok hayatta kalma ve bilim kurgu tarafının olduğunu düşünüyorum.4.sezon başlarda çok iyi başlamasada 3.sezona göre gayet güzeldi ve şu son 3 bölümdür AMAN YARRABİ! BU NE GÜZEL VE HEYECANLI BÖLÜM diyorum gerçekten.Umarım hep böyle devam eder.Dizide insan ilişkileri ve insan psikolojileri tabiki çok önemli fakat ben daha çok hani işte clarke bellamy veya clarke lexayla olmalıydı diyen ergen kişilere sesleniyorum.Bakın şu son 3 bölüme.Buram buram ilk 2 sezon havası hatta daha da üstüne koymuşlar bence.Siz ne düşünüyorsunuz ?

+1

3.sezonu sırf ilk 2 sezonun hatırına izlediğimiz doğrudur.4.sezon durumu biraz toparladı ve 5.sezon bomba gibi geliyor görünüyor:D

seninle aynı fikirdeyim. benim bu diziyi sevme sebebim kesinlikle o ilk 2 sezondaki mücadeleleriydi. ama tabi izlerken favori çiftlerim, sevdiğim karakterleri olmadı mı oldu. bu sezonda ilk 4 5 bölümden sonrası ilk 2 sezona benzediği için bu sezonu da baya sevdim ama allah aşkına 3.sezon ne rezalet bir sezondu :D

+1

çok çok haklısın bu dizinin ilk 2 sezonu hatırına izlediğim 3. sezonu gerçekten iyi değildi ama gel gör ki şu son 3 de değil 6 bölüm beni benden aldı ve iyi ki dedim. Ayrıca bu sezonda O'nun öne çıkarılması Clarke'ın da az da olsa geride tutulması en güzel olaydı. Ergen ilişkileri değil de daha çok hayatta kalma iç güdüleri lazım bizlere.

(bence) 3. sezon'u SHAWN MENDES açtığında sezonun bomba gibi olucağını biliyor gibiydim ama ben 2. sezonda o lanetli dağa gicik olduğumda bölümde her beş dakikada bir küfür ettim ama

bence her sezonun ayrı bir tadı var

bence her sezon güzeldi ve 3te öyle nasıl bu kadar beğenmediğinizi anlayamıyorum abi

ya bence şu ilk 2 sezon efsane olayı her dizi için geçerli sonuçta senaryonun en sağlam olduğu zamanlar ilk 2 sezon zaten ama cidden son sezon özellikle sezon finali müthişti

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık