"biri nasılsın diye sorduğunda gerçek bir cevap beklemiyor." -the vampire diaries

The 100 tartışma forumu

Tüm Forumlar > The 100 > Kitap hakkında

yeni konu aç Kitap hakkında

Arkadaşlar öncelikle bayramınız mübarek olsun, ben The 100'ı geçen hafta izlemeye başladım ve yavaşça izleyerek bugün 1. sezonu bitirdim, dün ise kitabına denk geldim ve ilk kitabını aldım. Öncelikle kitabın şu an 60. sayfasındayım ve Glass isimli bir bayan karakterin olduğunu öğrendim, acaba dizide bu karakter var mı? ben hiç fark etmedim çünkü, adı mı değişti yoksa tamamen mi diziden çıkartıldı? Çünkü kendisine ayrılan özel bölüm var (Bellamy ve Clarke gibi önemli bir karakter olduğunu düşünüyorum) dizide kendisi değiştirildi mi yoksa ileride mi gelecek ve bunun sevdiği Luke da yok galiba neden böyle önemli karakter dizide olmaz ki? söylerseniz iyi olur çünkü kafamda sürekli bu tarz sorular olunca odaklanamıyorum teşekkürler şimdiden

Dizide Glass veya Luke diye bir isim bulunmamaktadır. Kitapta bu karakterler nasıl anlatılmaktadır. Detay verirsen isim değişikliği olup olmadığını söyleyebilirim.

Dizinin tüm bölümlerini ve kitaplarının hepsini okudum. Şöyle ki kitap ve dizi arasındaki çok çok büyük farklar var. Kitaptaki çoğu karakter, olay vs. dizide bulunmamakta. Bence bu durum daha güzel çünkü kitap tam bir hayal kırıklığı. Dizisi çok daha güzel. Tavsiyem diziyi bitir önce. Sonra kitapları oku. Daha az hayal kırıklığı yaşarsın.

Evet, ben de sadece ilk kitabı okudum. Glass konusunda ise; bence diziye geçmesi gereken bir karakterdi.

Emir haklısın, onu işlemeyip saçma çok karaktere yer vermişlerdi

beni orta bölümleri çok sıktığı için bırakmıştım. tekrar başlasam mı ?

Kitaba başla beni de Wells'in gemiş kısımları sıkmıştı ama devam etmiştim, 2. kitabına geçtim onu da alacağım yakında

Kitaptan tek bazı konular alınmış, karakterlerin birbirleriyle pek ilgisi yok. Jason'un yaratıcılığı çoğu.

Dizide 2. sezondan sonra sıçtılar. Hiç severek takip edemedim.

kitapların 4ünü de okudum diziyi de izledim ikisi de başlangıç olarak aynı yeri alıyor fakat olayların gelişimi ve sonucu çok farklı.Ayrı ayrı düşünülmesi gerek önce birini bitirmek daha mantıklı. Ama kitabın diziden kötü olduğuna katılmıyorum. Dizideki monotonluk ve tahmin edilebilirlik kitapta yok.Ve olaylar daha ilginç ilerliyor

3. sezon çok sıkmıştı. 2 sene bıraktım. 6 sezon oncesı gerı basladım 1 ayda 2 sezon yedım. sıkılanlar oyle yapalı bence

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık