"insanlar hayatın boyunca kim olduğunu söyleyip duracak. yapman gereken onlara ben buyum demek." -once upon a time

The 100 tartışma forumu

Tüm Forumlar > The 100 > Oyuncu/Karakter

yeni konu aç Oyuncu/Karakter

Arkadaşlar , geçenlerde sosyal medyada gezinirken yabancılardan bazılarının oyuncuları karakterleriyle bütünleştirip , ona göre hakaretlerde bulunan / tehditler savuranları gördüm. Maalesef bu nefret kusanlardan bazılarını Türk izleyicilerde de gördüm.
Her oyuncu hayatında böyle bir şeye maruz kalır mı ? Evet. Ancak tolerans bir yere kadar gösterir. Daha geçen gün Alycia Debnam ( Lexa ) , Clexa çiftinden ötürü tehditlerle dolu hakaretlere maruz kaldı. Belli olacağı üzere o gece için pek de iyi yansımaları olmadı.
Demek istediğim , lütfen ama lütfen oyuncu ile karakter arasındaki uçurumu anlayın. İkisini bütünleştirmeyin. Yaşadığınız fırtınayı içinizde yaşayın , oyuncuya karşı vurmayın. Bu size hiçbir şey kazandırmazken , sizden bir şeyler alır. Nefretinizi karaktere kusun.
Sövmek isteyen Lexa'ya sövsün Alycia'ya değil , Bellamy'ye sövsün , Bob Morley'e değil.
Bu kadar basit .

Yalnız ( Clexa ) yı destekleyenler ve Lexa hayranları oldukça fazla zaten bunu orijinal facebook sayfasındada görebilirsiniz . Başrol oyuncularından bile fazla beğeni görüyor onu çekemeyenlerin %95 kesinlikle kız , olay sadece bundan ibaret kıskanıyorlar :)

Biz erkeklerde onu beğeniyoruz olay bu :)))

Şuradan bile bir Lexa Bellamy çıkarılmış helal olsun diyorum. Ayrıca olaya erkek kız boyutundan bakılıyor olmasına daha da bi helal olsun diyorum. Şahsen ben iki çifte de okeyim. Ayrıca bir kızım. Şu an Lexa olacak gibi Lexa olsun o zaman çok önemli değil. Zaten olay o da değil yani. Neyse cloneclub arkadaşımıza hak veriyorum. Karakter ve oyuncu çok farklı olaylar. Nitekim şahsen Jaha'dan hiç haz etmiyorum ama bence bu oyuncunun onu oynamadaki inandırıcılığını gösteriyor. Bu yüzden oyuncuya saygım sonsuz mesela. İnsan biraz böyle düşünmeli yani.

Helal olsun be cloneclub

Cloneclub +1 en sevdiğim diziyi nick'ine layık gördüğü için birde <3 <3 srdcyyuujo

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık