"hepimize mutlu bir sona inanmamız öğretildi." -south park

The 100 tartışma forumu

yeni konu aç REYTİNG

Bu sezon efsane gidiyor acaba reytinglere nereden bakabilirim? Ben bu dizinin rahat 10-15 sezon gitmesini istiyorum şahsen.

spoiler tv den reytinglere bakabilirsin maalesef bu senenin reytingleri çok kötü hatta bütün sezonların içinde en düşük 6.sezon

hadi ya üzüldüm umarım reytingler toparlar.

biraz zor Lexa yı getirsinler yükselir

Bu sezonun ilk bölümleri sızdırıldığı için kimse televizyondan izlemedi muhtemelen

https://tvseriesfinale.com/tv-show/100-season-six-rating/

Reytingler umut verici sayılabilir, sınırda olmasına rağmen 7. sezon onaylanmış gibi görünüyor ve bir aksilik olmazsa seneye yine nisan gibi göreceğiz.

hadi ilk iki sezon sızdırıldı reyting düşük geldi diğer bölümler tv den yayınlandı ona rağmen düşüşte hatta 10.bölüm 570.000 kişi tarafından izlendi the 100 ün en düşük izleyici sayısı bu sezon konu bakımımdan güzel ama maalesef reyting açısından en düşük sezon yayınladığı cw kanalı reytingleri fazla sallamıyor ama başka kanal olsaydı şimdiye kadar iptal etmişti NOT internete sızdıran kesin Jason pezevengidir ilgi için dizinin en iyi karakteri LEXA yı öldüren herşeyi yapar

7. Sezon son olacak büyük ihtimal bence bitmesin ilk başladığım dizi 20 sezon çıksa bile izlerim

7.sezon la beraber 100 bölüm olacak bence tadında bitmeli sonra saçmalıyolar

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık