"+ben burada gizli oda falan göremedim. -bu yüzden gizli oda deniliyor zaten." -supernatural

The 100 tartışma forumu

Tüm Forumlar > The 100 > Yapay Zeka, A.L.İ.E. ve Becca

yeni konu aç Yapay Zeka, A.L.İ.E. ve Becca

Arkadaşlar bir sorum olacak tam anlayamadım 3 sezonu da bitirmiş olan varsa cevaplayabilir mi?
Şimdi bu yapay zeka A.L.İ.E. neden nükleer santralleri patlatmış, neden birisi böyle bir yapay zeka yapmış, aynı kişi yani üst versiyonunu yapıyor bir de yok etme düğmesi koymak için.
Becca dedikleri o iki yapay zekayı da yapan kişi herhalde zaten, tam işlenmedi mi benim mi gözümden kaçtı anlamadım tüm dünyayı patlatıyorlar sonra bu yeryüzüne iniyor falan. Dünya patlarken bu zaten uzayda değil mi. Bunun yaptığı yapay zeka patlatmıyor mu dünyayı tam çözemedim.
Bu Becca'yı ve yapay zekayı anlayan varsa anlatabilir mi tam olarak.
Teşekkürler :)

A.L.I.E insan hayatını daha iyi yapmak için programlanmış ve insanlığın probleminin nüfus fazlalığı olduğunu düşünüyor, dolayısıyla da nükleer bombaları fırlatıyor. becca'nın üst versiyonunu yapmasının nedeniyse kendini suçlu hissetmesi, ikinci yapay zekanın tek farkı insanlığı ve yaşama isteğini anlaması. dünya patlarken becca uzayda ama A.L.I.E dünyada, direkt olarak zarar görmeyen %5lik kısımda

konuya abone kullanıcılar 1

Yukarı Çık