"ilgilenilmesi gerekenler; sadece hastalar değildir." -house m.d.

The Big Bang Theory tartışma forumu

yeni konu aç biz bir aileyiz

genel tartışmalar için platform yok o yüzden burdan sormak istiyorum. şimdi ben sitede 3-4 yıldır sürekli aktifim. benden daha uzun süredir burda olanlar da var ve artık bazı insanlarla tanışıyo gibiyiz yada en azından ben belli başlı kişileri tanıyorum böyle aile gibi falanız çok güzel birşey bence. siz beni tanıyo musunuz lan aa bak yine o çocuk falan diyo musunuz çünkü güzel olurdu yani ne biliyim benim için değerlisiniz özellikle yorumlarımı beğenenler. siteyi de sevdiğimi fark ettim şuan baya seviyorum yani. çünkü en son ne zaman bu siteden dizi izlediğimi hatırlamıyorum ama hep burdan işaretleyip yorum yapıyorum. hele panoya bayılıyorum amk panoya aşığım süre yazıyo ya hani toplam o çok iyi mesela. neyse çok da gevezelik yapmayalım. adminler adamdır big bang de güzel dizi. izleyiniz.

bende yaklaşık 1 yıldır aktif kullanıyorum siteyi en sevdiğim dizi platformu sanırım ama hiç senle karşılamşadım

ben ikinizi de hiç görmedim :D

ben hiç üçünüzüde görmedim

ben dördünüzü de görmedim.

@densecs çöp diziler izlemeseydin beni görürdün

@RektusAnalus sen beni görmediğine göre sen de çöp diziler izliyosun. neyse zaten bundan sonra her yerde beni göreceksiniz çok kasmayın. (bkz: algıda seçicilik)

@Goodtrip badtrip senle bir 3,4dizi ortak en azindan ama eskiden bitirdigim diziler olduğu için pek yorum atmamışımdır

reis seni hiç gördüğümü hatırlamıyorum ama muhtemelen bundan sonra izlediğim her dizide seni görmeye başlarım çünkü genelde öyle olur ksdflkgjsfşljgsdlkfjhg

aslında eskiden laptopdan izlerken her bölüme yorum yazardım. üniversiteye başlayınca laptopu hdmı kablosuyla tvye bağladım, kablosuz mouse ve ekran klavyesiyle de atlaya atlaya yattığım yerden yayıla yayıla seyretmeye başladım. e o şekilde de yorum yazamıyodum tabi. o yüzden son 2 yılda pek yorumum yok gibi. ama bundan sonra geri dönüyorum gerekirse her bölümden sonra kalkıp yorum yazıcam. şimdi korkun benden zuhahahah

ben hiçbirinizi daha önce görmedim

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık