"suya dinamit atana kadar balık tutmaya devam edebilirsin." -the big bang theory

The Big Bang Theory tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Big Bang Theory > Güzel bir dizi midir sizce?

yeni konu aç Güzel bir dizi midir sizce?

Uzun zamandır izleyeceklerim arasındaydı bu dizi. Fakat bir türlü emin olamıyorum, sizce başlamalı mıyım? Eminim birçoğunuz başlamamı söyleyeceksiniz ama ilerideki sezonlarda dizi sıkmaya başladıysa veya size sıkıcı geliyorsa bunu belirtin lütfen.

sürekli bir evde geçtiği için sıkıcı gelebilir ama karakterlerin mimikleri dialogları komık.Su anda 5. sezona geçicem eğleniyorum yani :):)

7.sezonda tıkanıp kaldım neden bilmiyorum fazla izleme aralıklarla izle . Buna rağmen güzel

En sağlam komedi. Asla sıkmaz.

@mertdky'nin de dediği gibi, dizinin geçtiği mekan sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ama neresinde sıkılacağını ancak sen anlayabilirsin. Şahsi düşüncem sıkılmayacağın yönünde. En iyisi değildir fakat eğlenmek için tercih edebileceğin bir komedi dizisidir

tüm bölümlerini izlemiş biri olarak söylüyorum kesinlikle çok iyi ve kaliteli bir dizi. Öneririm :)

Oturduğunda en az 5-6 bölüm izlemeden kalkamazsın. Gerçekten kaliteli ve güzel bir dizi. kesiniklle tavsiye ederim...

Birazda izleyiciyle alakalı sıkılma konusu dizinin bir bölümünde 10 espri yapılsa 4-5 tanesi bilim hakkında erkekler arasında geçen birçok muhabbet çizgiromanlar bunları seviyorsan ve konuya azda olsa hakımsen çok hoşuna gider ama ben ablamla izledim hiçbişeyi anlamıyordu :)

tüm bölümlerini izledim hatta 8.sezona kadar 2şer defa :) en iyi komedi dizisidir helede mizahın uyarsa her dakika aralıksız gülersin öyle diyim izlemeyen çok büyük pişman olur bu diziyi diğer komedi dizileri bunun yanında çöp

Özellikle Jim için başladığım bir dizidir kendisi. Birde izlediğim ilk dizilerden olmaktadır. Yıllardır karakterlerin mimiklerinden esprilerine herşeyi en azından yüzüme bir gülümseme yerleştirir. Sadece nerd tipleri bir odaya koyup çekilmiş bir komedi dizisi olarak bakılmaması daha doğru olacaktır. Zamanı gelir güldürür, zamanı gelir gözleri doldurur. Kesinlikle tavsiye ederim lakin olurda esprileri anlamayıp diziden sıkılırsanızda buraya gelip "komik değil" temalı yazı yazmayın lütfen arkadaşlar.

Asla bir how i met your mother değil ama yine de güzel bir dizi ta kiii 8.sezona kadar....

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık