"erkekler metro gibi. birini kaçırıyorsun, 5 dakika sonra diğeri geliyor." -how i met your mother

The Big Bang Theory tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Big Bang Theory > Sheldon'ı oynayan Jim Parsons...

yeni konu aç Sheldon'ı oynayan Jim Parsons...

geymiş arkadaşlar :( neil patrick harris'den sonra yine en sevdiğim karakteri canlandıran bir aktör daha gitti :(

aynen :(((( bir de prison break izlerken wentworth miller'ın gay olduğunu öğrenmiştim...... bir miktar üzücü

Tam olarak üzücü olan nedir ? Gay olmak mı ? Üzülecek başka bir şey yokmuydu ?!

Tam olarak üzücü olan nedir ? Gay olmak mı ? Üzülecek başka bir şey yokmuydu ?!

mAtes senin gibi insanlar varya. Senin gibi insanlara homofobik deniyo ve tam bir pisliksiniz bunu unutma. O insanalrda senin gibi nefes alıyo duyuo görüyo yaşıyor. Onlarında bir hayatları var. Ama sen bunları düşünmeden insanların duyguları olduğunu bilmeden konuşuyorsun. Yaptığın yorumu onlar okusaydı? Birde böyle düşün. Senin gibi insanalr varken asla gelişmiycek türkiye. Olaya 2 tane aktör gitti değil bizi komolara ısıtıcak 2 tane süper aktör geldi diye düşünceksin. NPH gay olunca ben de şaşırmıştım ama RENKLER VE ZEVKELR TARTIŞILMAZ. Hele ki hormonelse hiç tartışılmaz. Homolara değilde beyni olupta kullanmayanlara acıyorum ben. HAYAT HEPİMİZE RENKLİ :)

ya sizi gerçekten anlamıyorum gay veya lezbiyen, homoseksüel veya heteroseksüel desteklemeyebilirsiz kardeşim ama o onun tercihi en azından saygı duyun baya 2 ay önceki forum ama yinede jaimereyes438 katılıyorum sana kesinlikle ;)

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık