"bir adam kendi oğlunun ölümünü görecek kadar yaşamamalı." -oz

The Big Bang Theory tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Big Bang Theory > Tebessüm bile ettirmeyen karakter

yeni konu aç Tebessüm bile ettirmeyen karakter

Biraz ağır kaçacak ama arka fonda ki güldürme efektleri bile amy'nin yaptığı hiç bir espriye tebessüm bile ettirmedi bilmiyom ama çok itici geliyo bu diziye bi çok karakter katıldı ve hepsi açıkcası amy'den daha sempatik komikti

bencede amy yerine daha iyileri olabilirdi sheldon daha güzelinide hak ediyo ztn bu arada diziyi bitiriyom amk. napacam ben bunsuz

Amy zaten yan karakter.Komedi dizisinde her karakter komik olmalı diye bi şart oldugunu sanmıyorum.Onun görevi sheldon gibi leonard gibi karakterleri daha komik göstermek.Mesela penny de cok güldüren bi karakter degil kendi başına, ama özellike ilk 4 sezon sheldon ile olan diyolagları sheldon ı daha sevilir ve komik duruma getirdi.

yok

komedi olmasını sağlayan şey zaten zıtlıkların bi arada olması . bi beyaz bi siyah olunca komik oluyo bunun mantığı da o

Yok. Amy dahilinde herkesi seviyorum, dizi bu kadar mükemmel olabilirdi.

ya o değilde stuart hiç yok yaa :D

Dizi zıtlıklar uzerıne kurulu bılıyorsunuz,amy de özgün bi karakter,varlıgının sebebinın kaynaklarından biri bu zaten dizi de.Pek anlasılamamasından dolayı komık olamıyor,Göruntusuyle,hareketlerıyke,zekı oluşuyla,sıkıcı oluşuyla,sheldon gıbı aynı hayatında oyle rengarenk falan degıl.Onlar bırbırlerı ıcın yaratılmıs. :)

o kadar oçluktan sonra amy

Dizideki her karakteri çok özgün buluyorum ve seviyorum.Amy de çok sevdiğim karakterlerden son bölümde Sheldon için amynin ne kadar önemli olduğu gördük. Çok uyumlular bence

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık