"İki türlü acı vardır, seni güçlendiren acı ve sana acı çektirmekten başka bir işe yaramayan boş acı. Boş şeylere sabrım yoktur." - Frank Underwood

The Big Bang Theory tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Big Bang Theory > The Big Bang Theory'i izlemeye başlamalı mıyım?

yeni konu aç The Big Bang Theory'i izlemeye başlamalı mıyım?

Merhaba, bu aralar Situation Comedy tarzındaki "How I Met Your Mother" ve "Friends" başyapıt dizileri izlemeye karar verdim ve The Big Bang Theory 'de en az onlar kadar ilgimi çekti. Uzun sezonları olması gözümü biraz korkutsa da ben de başlamak istiyorum, sizce başlamaya değer mi? Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum...

İlk önce IQ ve genel kültür testi yaptır eğer ikiside düşük çıkarsa bu diziye başla sonuna kadar izle eğer biri yüksekse diğeri düşükse başla iki sezonu izle ve bırak

@RektusAnalus izleme diyorsun anladığım kadarı ile. Sebebini öğrenebilir miyim?

Zoraki ve tekrar eden espriler son 7 sezonda ise gülmeyi bırak tebessüm etmen bile zor sheldon karakteri ise fazla itici gerçek hayatdada homo tahmin edebileceğin gibi

ilk 2 sezon izle dememin nedeni ise çok fazla cringe kadın karakter olmaması çünkü bu dizinin esas amacı 4 tane nerd'ün asosyal hayatını anlatmasıydı fakat sonra tamamen sapıyor bundsn ve how I met your mother/friends moduna geçiyor fakat hiç komik olmayan gıcık versiyonu

Rektus sebebini anlamadığım bir şekilde nefret saçarak cevaplamış. Bazı yerlerine katılıyorum. 7. sezondan sonra eski tadı kalmasa da dizinin süregelen olayları kendini izlettiriyor. İlk 5 sezonu çok iyidir bu arada. Az önce finali bitirdiğim için biraz duygulandım ama objektif bakarsak izlemen gerektiğini düşünüyorum. Bana göre çok kaliteli bir yapım. Karakterlerle kendin aranda bir bağ kuracaksın eminim. Kuramazsan o kadar ilgini çekeceğini sanmıyorum. Bir arkadaş ortamındaki ezik bireylerin evlenip çocuk sahibi oldukları bir sürece nasıl geldiklerini görerek ve anlayarak izle bu arada.

Aslında benimde ilgimi ilk başta dizinin adından bu kadar sık söz ettirmesi çekmişti, bu aralar çok fazla Situation Comedy tarzında diziler izlediğim için adını sık sık duyuyordum The Big Bang Theory'nin ama başlamaya cesaret edemiyordum. Yorumun sanırım beni biraz cesaretlendirdi çünkü izlediğim bir dizinin en gereksiz karakterini dahi anlamaya çalışıp, bir yerlerden kendim ile bağdaştıran biri olarak bu dizinin karakterlerine ısınmayı o kadar güç bulmuyorum. Rektus'un yorumu biraz beni tedirgin etse de, sonuçta Supernatural bitirebilmiş irademe güvenen biri olarak ilk önce "How I Met Your Mother" ı izledikten ve "Friends" e geçtikten sonra ilk işim The Big Bang Theory'i izlemek olacak. Her ne kadar kötü devam ediyor olsa da en sonunda dizi listemde adını görüp "güzel bir şeyler hissettim" demeye değer sahneler izleyeceksem gerçekten de izlemeye değer demektir. Teşekkür ediyorum görüşlerin için. :) @PrologueRtR

Son sezonlarda dizinin kalitesi düştü evet ama bu dizinin kötü olduğu anlamına gelmez.Son 3 sezon yayınlanmasaydı efsane diziler arasında yer alırdı.İlk bölümü seyredin zaten dizinin gidişatı hakkında bilgi sahibi olursunuz.Devamını getireceğinize inanıyorum.Ben ilk 8 sezonu 2 defa seyrettim 2 sindede büyük keyif aldım.

Teşekkür ederim yorumunuz için, ben de başlamaya karar verdim! @bluecity

benim sitcomlarla aram pek yok. friends ve himym dizilerini de sadece popüler oldukları için biliyorum. bu diziye de arkadaşımın tavsiyesi ile başladım. kendi arkadaş ortamım bu tarz mühendislerden oluşan nerdy tiplerle dolu, ben de dahil :D dizi o yüzden beni kendisine ayrı bir bağladı. oyun ve comics muhabbetleri, popüler kültür göndermeleri filan tam benlikmiş ve ben bunu çok geç fark ettim. şu an 6. sezondayım ve buraya kadar izlemem bir haftamı aldı, fena sarıyor dizi. ama ilgi alanına girmiyorsa eğer bunlar (comics, oyunlar vs) , biraz sıkabilir diye düşünüyorum. esprileri kaçırabilirsin.

arkadaş eşcinsel diye izleme demiş onun yorumunu çok dikkate almanı önermem. son sezonlar çok güldürmese de çok eğlenceli bi dizi

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık