"einstein 'iki şey sonsuzdur' demiştir. evren ve aptallık. ben şahsen aptallığın sonsuz olduğuna tanık oldum." -teen wolf

The Blacklist tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Blacklist > Sezon 4 ratinglerin düşüşü

yeni konu aç Sezon 4 ratinglerin düşüşü

Arkadaslar sezon1'den sezon 3' e kadar 9-11 mılyon ortalamayla ızlenen dizi bu sezon 5,5 milyon cıvarında cok yuksek ıhtımalle nbc palayı vurup 5.sezon onayı vermıcektir veya hızlandırılmıs 5.sezon ısteyecektir fakat halen no. 1-6 veya 9-12 gıbı çok önemli numaralar eksik ki (kirk bile 14 ken) beni telaşlandıran tek olay bu numaraları görememe ihtimalimiz .

Eba

Sanmıyorum ya.Öyle birşey olsa spin-off Black List Redemption çıkmazdı.Düşüşler çıkışlar olur böyle.Misal The walking dead'de bu sezon en düşük izleyici sayısına ulaşmış ama hiç bitirecegiz reytingler düştü gibi haberler yok.Banko dizi bu belli bir izleyici kitlesi var kolay kolay kaldırmazlar.

Bi de numaralar hakkında.Bence Red kendine en büyük tehdit olanları önemli numaraları alıyor.Tom 7 numarayken kirk'in 14 numara olması bile saçma.Tom bir ajanken Kirk'in koca bir imparatorluğu var Tom gibi 100 tane adam tutar isterse.

Eba

Bir de haberin linkini atabilirmisin?

haber degil bu günlük amerika sitelerinden rating takibi yapmıstım siteleri atabilirim sadece

Bu No. olayı nedir

Eba

Nactrem Blacklist'teki numaraları oluyor.Numara ne kadar küçükse o kadar tehlikeli oluyorlar sözde.

Megan Boone sezon finali fotosu paylaşmış biten dizi olsaydı final fotosu atardı sezon finali yazmışsa altına demek ki beş onayı aldı sadece söylenmiyor

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık