"Bu kadını seviyorum. Köpekbalıklarının kanı sevdiğinden çok..." - Frank Underwood

The Defenders tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Defenders > ÖNCE HANGİ DİZİLERİ İZLEMEM GEREKİYOR?

yeni konu aç ÖNCE HANGİ DİZİLERİ İZLEMEM GEREKİYOR?

The Defenders'a başlamadan önce hangi sırayla hangi dizileri izlemem gerekiyor?

daredevil s1-2
jessica jones s1
luke cage s1
iron fist s1

Daredevil 1-2 kesinlikle izlemelisin. Iron Fist canın isterse ama tavsiye ederim. Jessica Jones ve Luke Cage'i ise izlemesen de olur. Ama karakterleri daha iyi tanımak ve kafanda soru kalmasını istemiyorsan kesinlikle izle. Hepsini bir arada izleyeceksen sıra şu Daredevil Sezon 1 - Jessica Jones - Daredevil Sezon 2 Luke Cage ve Iron Fist. Sırası çok önemli değil ama krolonojik sıra bu şekilde..

Çıkışlarına göre izleyebilirsin,
-Daredevil S1
-Jessica Jones S1
-Daredevil S2
-Luke Cage S1
-Iron Fist
-The Defenders

BU DİZİLERİ İZLEMESEM BİR ŞEY OLURMU

onları izlemediysen veya izlemek istemiyorsan zaten niye bu diziyi izlemeyek istiyorsun ki?

eğer hepsini izlemeye üşeniyorsan çizgi kafe'nin defenders'dan önce diğer dizilerde ne olduğunu kısaca anlatan yazısı var- izlemesen bile ne olduğunu az çok kavrıyorsun- oraya bakabilirsin ama tavsiyem izlemen yönünde

Daredevil Sezon 1
Jessica Jones Sezon 1
Daredevil Sezon 2
Luke Cage Sezon 1
Iron Fist Sezon 1

Sıra bu. Sonrasında Defenders izleyebilirsin. Bunları izlemeyen biri Defenders'ı anlamaz bu arada. Dizinin temelinin %50'si Iron Fist üzerine kurulu zaten. %30'u Daredevil ve geri kalanı da Jessica Jones ile Luke Cage üzerine kurulu. İzlemeyecekseniz bu diziyi de izlemeyin bence. Ziyan etmeyin kendinize.

bunları izlemeden başlasak çok sıkıntı olur mu ?

ben saydığınız dizilerin daha bir bölümünü bile izlemedim ama az çok biliyorum bişeyler bu dizi güzele benziyor.Başlasam ve o dizilerin özetlerini okusam defenders'ı anlarmıyım

Kerem Gallagher Daredevil ı ve Iron Fist i izle hiç bişey kaybetmezsin.
Bende Luke Cage falan 5-6 bölüm izledim,Jessica Jones hiç izlemedim
Sadece Daredevil ve Iron fist izle yeter.
Zaten Defenders 8 bölümlük dizi , hemen bitiyo

konuya abone kullanıcılar 14

Yukarı Çık