"ne zaman bir erkek yanlış bir şey yapmadım derse yanlış bir şey yapmıştır." -teen wolf

The End of the F***ing World tartışma forumu

Tüm Forumlar > The End of the F***ing World > 1.SEZONUN SONUNDAN MUTLU MUSUNUZ?

yeni konu aç 1.SEZONUN SONUNDAN MUTLU MUSUNUZ?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

SPOILER SPOILER SPOILER

Birinci sezonun sonu çok açıkta kaldığını düşünüyorum. James öldü mü? İntihar mi edecek? Eğer ölmeyecekse ne yapacak her yerde aranıyor ve üstüne bir ödül var. 18 yaşını doldurdu yakalanırsa direk hapishane.

Alyssa ne oldu? Annesine geri dönecek? Yoksa o da mı cinayet suçlanacak? Annesi o adama karşı Alyssa koruyacak mı? James gittiği için intihar mı edecek? Bundan sonra babasıyla mı yaşacak?

Milyon tane soru bırakıp gittiler. İkinci sezon gelmese bile bir iki bölüm gelmeli bence.

2. sezon gelecek zaten ama aklımızda bir sürü soru kaldığı doğru

Netflix daha onaylamadı diyebiliyorum?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

İnternetten 2. sezona dair bikaç siteden araştırma yaptım. Bir yazıda şöyle diyor; eğer ikinci sezon gelmezse sezon finalini vurulup öldü olarak sayabiliriz. Ama eğer Netflix ve Channel 4 geri isterse, James'in yaralanıp yakalandığını açıklaması kolay olur.
Hatta bu demektir ki ikinci sezon hapistanede geçecek ya da görülmeye değer kısa sıçramalar olacak. Özellikle birinci sezon büyük oranda çizgi romanı takip etti bu yüzden de takip edilebilir bir komplo yok. (Son cümleyi tam çevirememiş olabilirim eğer yanlışım varsa düzeltin.)

If The End of the F***ing World isn't getting a second season, it's safe to assume that he just got shot and died, but if Netflix and Channel 4 wanted to bring it back, it'd be easy to explain away that he just got wounded and captured.
Whether this would mean that season two takes place in prison or there's a time-jump of sorts (Lawther and Barden are both older in real life than their characters) remains to be seen, especially as the first season largely followed the comic book series it was based on so there's no established plot to follow.

Bence ikinci sezon onayı alacağından çok emin oldukları için ve izleyicide merak uyandırıp ikinci sezonu garanti izlemelerini istedikleri için böyle bir son yaptılar. Dizi çok da beğenildi, ikinci sezon %90 gelecek yani. Daha ayrıntılı bir sezon olması çok iyi olur.

ya aşırı saçmaydı tüm sezon boyunca mesajını verdikleri şeylerden hiçbiri gerçekleşmedi ikinci sezonda beklentiyi karşılarlar umarım

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık