"sevdiğin bir insana seni seviyorum demek bu kadar zor olmasaydı keşke." -how i met your mother

The End of the F***ing World tartışma forumu

yeni konu aç 2. sezon var mı?

biri daha sormuş ama tam bir cevap verilmediği için tekrar sormak istedim 2. sezon gelicek mi?

belli deil

Geçtiğimiz günlerde Vulture’a konuşan dizinin yaratıcıları Charles Forsman ve Jonathan Entwistle, 2. sezon için Netflix yöneticilerinin tartışma halinde olduklarını doğrulamış. Her gün sosyal medya üzerinden The End of the F***ing World’ün 2. sezonu hakkında yüzlerce mesaj aldığını belirten Entwistle, gelen mesajların tamamını göz önünde bulundurduklarını ancak sırtını dayayacağı çizgi roman olmadan dizinin ilk sezonundaki tazeliği ve heyecanı nasıl diri tutacaklarını henüz kestiremediğini söylemiş.

Jonathan Entwistle’in değindiği noktaların oldukça mantıklı olduğunu belirtmek gerek. Olası bir 2. sezonun, dizinin orijinal tonunu bozma ihtimalini ihmal etmek mümkün değil. Gelgelelim dizinin izlenme oranlarını ve sosyal medya üzerinden aldığı tepkileri göz önünde bulunduran Netflix yöneticilerinin kararı ne yönde olacak bunu zaman gösterecek.

An itibariyle onay aldı :D

1.5 yılı geçti böyle iş mi olur arkadaş :)

Netflixte yeni sezonun yakında geleceği yazıyor ama tarih belirtilmemiş

dizideki alyssa karakterindeki jessica bu yılbaşında geleceğini söyledi

Beklediğim süre zarfında 10 dizi bitirdim teşekkürler dizilab :)

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık