"hepimizin fobileri var, benimki de okul." -shameless

The End of the F***ing World tartışma forumu

yeni konu aç DİZİ HAKKINDA?

Ben diziyi beğendim. Oyunculuklar, akış vs olsun başarılı olduğun düşünüyorum. Bana kalırsa dizilerde zaten 40 dkyi geçince sıkmaya başlıyor. Bu yüzden dizi akıp gitti. Kurgu zaten çok güzel. Sadece sezon finalı pek tatmin etmedi. Aklımızda bir sürü soru kaldı, 2. sezon da gelecek muhtemelen. Diziye puanım 6,5-7/10
Siz ne düşünüyorsunuz?

Bende senin gibi 7/10 veriyorum diziye. Ben bir oturuşta bitirdim, cidden çok akıcı ve kurgusu da muazzam. Benim de aklımda kalan sorular oldu. Cevap alabilmeyi isterdim ama çok detaya girmez ve yüzeysel bakacak olursak cidden çok güzel bir dizi. Hele Alex'in James gibi bir karakteri böyle başarılı oynaması... İzlenilmeye değen bir dizi ama içimde kalan bir şeyler var, sanki bir şey eksikmiş gibi. 2. sezonda cevapları alabilmeyi ve izleyiciye tam şekilde aktarılmasını diliyorum. Eksiklerini de tamamlasa olağanüstü olacak.

6.5-7 düşük bir puan bir oturuşta bitirdim diziyi rahat 8'i hak ediyor benim gözümde yeri ayrı bir dizi oldu müziği,romantizmi,eleştirel yönü ile.Diziyi eleştirecek yönde yokken niye o kadar puan kırdınız :D neden 9 değil bilmiyorum hatta 9 veriyorum :D müzikler,oyunculuklar filan çok hoş ayrıca james'i oynayan çocuk black mirror'un bir bölümünde oynamıştı yakışıyor böyle roller çocuğa.

Diziyi ben de beğendim zaten ama şöyle bir şey var, bu diziye 9 verirsem Black Mirror, Breaking Bad, GOT vs.. bu dizilere haksızlık olacağını düşünüyorum. Ama dizi gerçekten güzel düşünülmüş, oyuncular tam oturmuş.... Ama genel olarak bakıldığında 7yi uygun gördüm ben

7.5

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık