"ölüm hepimizin kapısını çalacak. bir daha kafamı bozarsan, senin kapını erken çalar." -spartacus

The Expanse tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Expanse > Başlamalı mıyım?

yeni konu aç Başlamalı mıyım?

Pek vaktim olmadığından bakamadım ama en sevdiğim diziler continuum, dark matter, 12 monkeys, extant gibi böyle gizemli entrikalı şeyler, dizi bu tarzları içeriyor mu ? teşekkürler, iyi seyirler

biraz bilim kurgu seviyorsan başlamanı tavsiye ederim. post-modern e yakın bir dizi.

kısa ve net HAYIR

yavaş ilerleyen düşük kaliteli bi yapım.konusunu okuyunca aa oo diyosun.bi başlıyosun tırt..başlamayın başlatmayın

Renkler ve zevkler tartışılmaz derler . Kimine göre güzel bir dizi , kimisine göre ise kötü bir dizi izlenimi verebilir . Herkezin fikrini almak bir yana , kendin izle kendin karar ver . Belki çoğunluğun hoşuna gitmeyecek olan şey senin hoşuna gidecek :)

Dizi benim , hoşuma gitti . Tavsiye ederim , bir göz at.

Bence kesinlikle başlamalısın.

ben beğendim başlamalısın

Düşük kaliteli derken, arkadaş yapımcı ve bir çok filme bütçe sağlamış. Hollywood' da çekmediği film yok. Kanallara pazarlamadığı dizi yok. Profiline baktığımda Mr. Robotu takip ettiğini görüyorum ona nasıl tahammül ettin çok merak ediyorum?

Yapımdaki görsel efektlerin Game of Thrones'dan sonraki en pahalısı olduğunu söyleyebilirim. Mesleğim animasyon bu konulardan anlarım. ;) Battlestar Gallactica gibi kült olur diye bekliyorum. Ama o diziyle karıştırma. Continuum'dan daha başarılı görsel efektleri var. Bazen çok kötü hataları olabiliyordu. Bunun şimdiye kadar yanlışını görmedim.

Senaryo çok derin. Kitaptan uyarlama zaten. Serinin çok başarılı olduğunu söylüyorlar. Diğer bilim kurgularda olan saçma mantık hataları yok. Ufak detaylar bile çok hoş. Kesinlikle ergen dizisi değil, başladığı gibi aksiyon beklemeyin. Bir sürü soru işareti bırakıyor. Bu kanalın böyle sağlam bir cyber-punk diziye ihtiyacı vardı. Hatta televizyonların ihtiyacı vardı. Thomas Jane' in oynaması bile yeterli.

Başlarda karmaşık ve sıkıcı gelebilir diziyi yarıda bırakmak isteyebilirsin ama olayları anlamaya başladığın zaman sen istesen de dizi seni bırakmayacak emin ol :)

eqm

yavaş açılan sonradan coşan dizilerden , ilk bölümlker sıkıcı gibi gelebilir

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

cherokeekid e +1. başlarda değişik ve karçaşık geliyor ama anlamaya başlayınca bir sezonu soluksuz bitiriyorsun. küçük detaylar, mantıklı çözümler zaten beni benden aldı. bu nasıl oldu dediğim bişey bulamadım(kızla polisin hala yaşaması dışında)

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık