"söz veremem ama denerim, denemeyi denerim." -bart simpson

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > 1x20'deki Easter Egg

yeni konu aç 1x20'deki Easter Egg

Diziyi baştan izlmeye başladım ve 1x20'de Gideon "and the founding member of" diyor ve sözü kesiliyor kesilmese büyük ihtimalle Justice League diyecek. Cümleye Justice League'ide ekleyince çevirisi "Ünlü birlik Justice League'in kurucu üyelerinden". Böyle bir şeyi neden yapmışlar pek anlamadım Supergirl dizisinde bile Superman'den bahsedilirken gizemli bir kişi gibi davranıldığını düşünürsek. Dizi uzun soluklu olacak gibi duruyor Gelecekteki gazetedeki tarih ise 2024, 9 yıl sonrası. Bu 9 yıl içindeThe Flash, Batman, Superman, Wonder Woman tanışacak birliği kuracak dersek bir kaç sezonda bu olaydan bahsedilmek zorunda kalınacak. Eğer biz Atom, Green Arrow, The Flash'la Justice League kuracaz dersen olabilir ama Batman ve Superman'siz Justice League'mi olur lan.

Bu dünya içerisinde Batman yok. Bu yuzden hatta Batman vari Arrow yaratıyorlar. Onun haricinde super girl Flash ve Arrow ile aynı dünyada bulunuyor mu bunu da zaman gösterecek. O yüzden bu justice league batmansiz supermansiz olabilir.Fakat justice league falan olacagınısanmıyorum.Onu yapmazlar.

Batman,Superman'in falan telif hakkı var,o yüzden gösteremiyorlar. Zaten Supergirl'de de sadece Superman'in einin telif hakkını alabilmişler asdfghj :D

Bu işin içine Batman ve Superman girerse dizinin neredeyse iki sezonluk ücreti 2 bölümde harcanır. Bu yüzden ki Gotham'da Batman, Supergirl'de Superman yok.
Bir de telif hakları da var tabi.

Supergirl Flash ve Arrow'dan farklı bir evrendeymiş yani bu 3'ünün arasında geçiş olmayacak

Earth-2'de superman olabilir bence.

Dizide superman veya batmani beklemeniz aptallık.DC nin 2 büyük kahramanını kesinlikle televizyona 2 reyting uğruna koymazlar.Bu çaplı kahramanlar sinemaları silip süpürmesi için saklanır.Diziye konulsa dahi dizinin maliyeti kaldırmaz böyle bir şeyi.

↑ @wnom66 haklı

Supergirl ile Flash aynı evrende değil. Flash sadece Arrow ve yeni çıkan Constantine ile aynı evrende. Ayrıca Justice League kurulması saçma olur çünkü herbir üyenin gerçekte ki oyuncu maliyeti vs.. düşünürsek.

bir şey söylicem geleceği gösteren gazetede wayne yazıyor

Batman nasıl girsin ya? Zaten Gotham adlı diziyi bununla paralel tutarsanız, Batman daha çocuk gibi bişi oluyor. Ayrıca bunları geçtim, gotham dizisi varken ekstradan batmani koymazlar zaten.

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık