"para herşeyi yapar diyen adam, para için herşeyi yapan adamdır." -prison break

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > 3. Sezon teorim

yeni konu aç 3. Sezon teorim

Bence barry şimdi bu sonda annesini kurtardıktan sonra direk kendi zamanına geri döncek ve her şeyin boka sarmış olduğunu görcek black flashta barryi aynı dc's legends of tommorowstaki o ada gibi(adını unuttum şimdi) takip etmeye falan kalkçak ama barry black flashtan kaçabilir mi emin değilim çünkü black flash kat kat daha hızlı. yani özet geçecek olursak bence 3. sezon konusu: Olaylar boka sarmıştır ve black flash barrynin peşindedir

black flash ?

zoom'un dönüştüğü şey black flash

Black Flash farklı bişey ki o da Yellow Flash değil Revese Flash

@Beyzaanur sen ne diyon la değişuk

zoom black flash oldu barryi öldürecek karikatürlerdeki gibi olursa

3.sezona dair ipucu almak hatta kendıne spoiler vermek isteyen arkadaşlar " the Flashpoint Paradox " u izliyebilirler. yanlız sezon finalıde harıkaydı. herkese iyi seyırler emegı gecenlere teşekkürler. :)

Beyler ben size söyleyeyim olacakları flash dedi abi ben anamın ölümünü kaldıramıyom la amk dedim benim gezegen patladı kripton ben ses ediyommu yok dedi yok abi ben gecmişe gidecem anamı kurtaracam tamam ulan sg dedim bu zoom black flash oldu ama bu da bana dert yandı yani ne yapsam bilemiyom bunların ellerinden ama şu da var ki anlattı black flash abi bu barry caitlini aldı elimden tipimide bozdu bi şeklim vardı yaktı beni öldürecem ben bu iti dedi la sakin ol amk dedim ama dinlemedi neyse ben seneyeki sezonda olaya dahil olabilirim yeşil fenerle benim yiğen supergirli alarak

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık