"sevdiğin bir insana seni seviyorum demek bu kadar zor olmasaydı keşke." -how i met your mother

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > ARKADAŞLAR LÜTFEN !!!

yeni konu aç ARKADAŞLAR LÜTFEN !!!

Arkadaşlar,Ben Yeni Çizgi Roman Okuyucusuyum.Ama Çıldırmak Üzereyim.Yardım Çok İstdim Ama Bakan Yok.Burada Bilgili Birisi Bana ALLAH RIZASI İçin Düzenli Ve Anlaşılır Bir Şekide Yazsın Burya.Ama Şu Şekilde Olabilirse.Seri Adlarını İstiyorum Bir Sürü Ayrı Ayrı Serisi Var.
Örneğin;
The New 52 Ana Serisinden: 1)İleri 2)Haydut Devrimi 3)Goril Savaşı BU ŞEKİLDE AÇIK OLURSA LÜTFEEEN.
Yine Mesela Tek Kitaplar Olarak REBİRTH Falan Var

YAN ANLAYACAĞINIZ BEN ÇIKMIŞ SİİN BİLDİĞİNİZ KADARIYLA ,AYRI AYRI BİR SÜRÜ FARKLI SERİ OLDUĞU ÇİN BİLDİĞİNİZ TÜM SERİ İSİMLERİNİ YAARSANIZ
YANİ BRİGHTEST DAY DİYE Bİ SERİ VA SANIRIM BUNU GİBİ OMNITUS MU N ÖYLE BİŞİ DE VAR AR
ARLADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİP İKİ DAKANIZI AYIRIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİRM.

ne istediğini anlasak yardımcı olabilirdik ama üzgünüm

Tam açıklayamadığımı faketmiştim.Demek istediğim ilk flash kitabı 1940 ta çıktı tabiki sizden 76 yıllık arşiv isteiyorum ama bildiğiniz çizgi roman SRİLRİNİN isimlerini yazabilirseniz mesela BRİGHTEST DAY diye bi seri var NORMAL ANA SERİ VAR OMNİBUS diye bi seri var sizin de ildiğiniz seri isimleri başka seriler varsa yazarsanız sevinirirm.

-JLA: Year One
-Flash and Green Lantern: The Brave and The Bold (Özellikle Barry'i daha yakından tanımak isteyenlere)
-Crisis On Infinite Earths
-Born To Run
-The Return of Barry Allen
-Terminal Velocity
-Impulse: Reckless Youth
-Dead Heat
-Race Against Time
-The Life Story of Flash
-Emergency Stop
-Human Race
-Wonderland
-Blood Will Run
-Rogues
-Crossfire
-Superman vs. The Flash
-Blitz
-Ignition
-The Secret of Barry Allen
-Rogue War
-Infinite Crisis
-The Fastest Man Alive
-The Wild Wests
-Final Crisis
-Final Crisis: Rogues Revenge
-Flash: Rebirth
-Blackest Night
-Flash: Brighest Day
-Road To Flashpoint
-Flashpoint
-Flash New52!

tüm bu yazdıkarın ayrı seri ler mi aralarında ek kitaplar da mı var ÇOOOK SAOL KARDEŞİM BU ARADA.

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık