"para herşeyi yapar diyen adam, para için herşeyi yapan adamdır." -prison break

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > Arrow izlemeden izlenebilir mi?

yeni konu aç Arrow izlemeden izlenebilir mi?

Arrow izlemeden Flash izlersem konuları anlamakta zorlanır mıyım?

Ben öyle yaptım, Arrow hiç haz etmediğim bir dizi. Direk Flash'a başladım büyükte bir keyif aldım.

Arrowla flash çok farklı konular emin ol alakaları bile yok ikisinide izliyorum arada bir birbirlerine yardım ediyolar o kadar flashın konusu arkadaşları düşmanları olayı her şeyi farklı izle

Arrow daha güzel bence

Gördüğüm kadarıyla başlmışsın. Hayırlı olsun fazla dizi göz çıkarmaz...

Aralarındaki tek ilişki ikisininde Cw dizisi olması,yoksa kesinlikle bir ilişkileri yok.The Flash konusuna gelirsek bana kalırsa piyasada Flashten çok daha iyi diziler var,yorum atarsan istediğin tarzda dizileri önerebilirim

Teşekkür ederim hepinize. Arrow'a başladım onu daha ilerden götürüp arkadan da Flash'ı izliycem :D İzlediğim diziler fantastik, bilim kurgu, gizem mesela Doctor Who,Forever,The Last Ship, Pretty Little Liars vs. vs. ama Teen Wolf'u sevmedim ve kan fobim olduğu için vampir kitap/dizileri izleyemiyorum maalesef

ben önce flashı izledim sonra arrowa başladım arrow da bazen ekipten birisini öldürcek gibi yapıyolar ama önce flashı izledigim için ölmediklerini biliyorum

@okaness işte öyle yapmıcaksın arrow 3.sezona gelceksin sonra flash a başlıcaksın 1 bölüm flash bi bölüm arrow ama ilk flash

Arrow ile alaka çok yok zaten bende Arrow'u izlemedim ama Flashi izliyorum

once arrowu bıtır bence sonra flasha baslarsın.burda gemı arrow,fılıka ıse flash dızısıdır.yan yapım flash.once arrowu ızleyıp bıtırmelısın bence

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık