"bir kız sadece arkadaş olmak istiyorsa bu, seninle bir şeyler yapmak istediği ama sevgili olmayacağıdır." -that 70's show

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > ARROW VS. THE FLASH

yeni konu aç ARROW VS. THE FLASH

Sizce Arrow mu daha iyi yoksa The Flash mı?

Her ne kadar aynı zaman diliminde geçiyor olsalar da aslında arrow pasif bir karakter. Çizgi romanda bu kadar ön planda olmamasına rağmen, dizi olarak tutulduğu için ön planda tutuluyor. Bu iyi mi kötü mü dersen, bence iyi bir durum. Sorunun cevabına gelirsek, hiç belli olmaz :)

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Flash dövüşmek konusunda cidden kötü kalıyor oliver ın yanında . Zaten flash ın kırmızı gözlü düşmandan etkilendiği bölümde hangisinin daha iyi olduğunu anladık :) Ama ilerde oliver dan daha iyi olacağını düşünüyorum

Bana göre arrow çünkü oliver 5 yıl çalışarak bugün ki kişiliğine büründü ama barry elektrik çarpması sonucu hızlı adam oldu yani diyorum akıl mı güçten üstündür

akıl güçten üstündür olucak sorry :D

bence flash çünkü arrow olunabilir ancak flash doğulur :D

bence flash çünkü falsh daha tam gücünü elde edmedi
daha hala güçsüz

Ra's al Ghul gibi olsa arrow ? Ölümsüz ? Barry sadece çok hızlı hareket edebiliyor ve 5 yıl oliver kadar çalıştığını işkence gördüğünü varsayarsak yine oliver tarafından yenileceğini düşünüyorum

bence arrow hem dovuşte hem taktikte hem de tecrube konusunda daha iyi barry sadece hızlı koşan bi çocuk

Çizgi romanlarda flash daha güçlü gözüküyor ama diziye bakınca düşünmeden Arrow diyorum adam bir teknik ve dövüş dehası ama dizi üzerinde flashı çizgi roman seviyesine çekebilirlerse flash daha güçlü olabilir fakat bu şartlar altında Arrow

barry hızlı ve gücünün hepsini ondan alabilir ama oliver tecrübeli. tecrübe her zaman yener.

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık