"söz veremem ama denerim, denemeyi denerim." -bart simpson

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > Barry Allen'ın Yerinde Siz Olsaydınız ?

yeni konu aç Barry Allen'ın Yerinde Siz Olsaydınız ?

Bazılarınıza bu soru ergence veya saçma gelebilir fakat hayal edin ve anneniz yada babanız ölüyor o zamana geri dönebileceğinizi kurtarabileceğinizi düşünüyorsunuz ama o zamana kadar kurtardığınız insanlar herşey değişecek zaman değişecek.Acaba siz olsanız ailenizi kurtarmak için böyle bi riski alıp geçmişe dönebilir miydiniz ?

Valla bende böyle güc olsaydı annemi kurtarırdım bunu öylesine değil gerçekten annemi kurtarırdım annesiz büyümek susuz kalmak ac kalmak gibidir kendimden iyi bilirim.Cok duygusallaştım kusura bakmayın.

Söz sırası sizde anlatın bakarım böyle bi çılgınlık yapıp ailenizi kurtarıp gelecekteki herşeyi kaybetmeye göz alırmıydınız ?

Herşeye sahipken ve güçlerim varken annemi kurtarmayı düşünürüm fakat geçmişe döndügümde duygusallaşıp kurtarmam çünkü ileride herşeyimi kaybedecegimi bilirim

Hiç geçmişe dönmekle uğraşmam. Kendi hayatını güzelleştirecek diye bütün herkesin hayatını mahvetti Barry. Hadi Eddie'yi durduk yerde öldürttün, bari bir şey yap bunla. Sırf gidip ölü bir insanla konuşmak için bu kadar facia yarattın? Eobard zaten hapisteydi, güzel bir hayatın vardı. Çok boş bir final olmuş, heyecanlı ama mantıklı düşünülünce zorlama.

Flashpoint Paradox izlemediysen izlemeni öneririm. Ondan sonra bir daha düşün bu konuda. :P

iyide zaten gelecekteki flash şimdiki flasha yapma der gibi elini uzattı yani annesini kurtarsaydı belki flash bile olmuycaktı.

orda flash kendini düşündü eğer kurtarsaydı ne o gücü olacaktı nede gelecekteki dostları.Bana göre biraz mantıklı gibi geldi zaten kurtarsaydı dizi bana göre biterdi düşünsenize barry ve mutlu aile tablosu ne akisyon var ne başka bişey jsjdsh.Bişey diyecem mesela aklıma geldi eddie'nin böyle bişeyi vardı daha önce niye akıllarına gelmedi.Dean ve sammy hayaletten kurturmak için benzin tuz ve kullanıp işi bitiriyirdu :D o sahnede niye valla direk aklıma supernatural geldi yalan yok :D orda kafası çalışan tek kişi eddie'ydi valla.2 sezonda ne eddie ne eobard olmayacak demi brolar ?

sadık son yazdıklarını 3 kere okudum 3 ündede beynim error verdi be kardo :( her neyse ben dönmezdim o yaşıma kadar zaten annesiz büyümüşüm ve onun ölümüne alışmışım artık geri dönüp kurtarırsan diğer gün araba çarpıp ölmiyeceğinin garantisi yok aynı acıyı tekrar tekrar yaşamak mantıksız...

kusura bakma bende yazdıklarımı tekrar okuyunca anlamadım jsjjdfjdsfj hızlı hızlı yazdım ya ondan öyle karışık oldu usta kusura bakma jsdjsdjs

Aslında barry annesini kurtarmayı düşündü ama gelecekteki barry yapma dedi demekki var birşeyler

Lazarus Pit ölüleri bile canlandırır. Barry, boşuna evreni tehlikeye atma bence:)

ne kusuru sadık :d bence flash 1 gün geçmişe dönsün hiç geri gitmesin eddie yi kısırlaştırsınlar wells yok olsun böylece grood da yok olsun herkes mutlu olsun işte...

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık