"+o kadar sıcak değil mi? bu herif sabah uyandığında beyazdı!" -prison break

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > Barry ilişkiye girerse...

yeni konu aç Barry ilişkiye girerse...

4 arkadaş oturuyorduk. Bir makine mühendisi, bir bilgisayar mühendisi, bir elektrik mühendisi ve birde doktor. Fıkra gibi değil mi adeta. Laf döndü dolaştı Barry nin koşarken arkasında bıraktığı kırmızı yanarlı dönerli şeye. Bizim elektrikçi arkadaş " ya takılmayın böyle şeylere izleyin gitsin." dedi. Biz ısrar ettik. "Hadi açıkla bakalım elektrikçi konu senin konun."dedik. "Ya nesini açıklayayım alakası yok ki elektrikle." dedi. "Adamın elektrik gücümü var sanki. Koşuyor arkadan bir siluet bırakıyor o kadar." dedi. Falan derken iş ciddileşti bilgisayar mühendisi konuşmaya başladı. Açıklamak istiyor tabi kendi çapında. "Ya o işe aslında çok hızlı koştuğu için bizim gözümüzün hassasiyeti onu tek seferde farklı tonlarda farklı yerlerde görüyor. O yüzden o arkadaki iz." dedi. Sordum bende tabi ağır çekimde gözüktüğü yerlerde de var bu iz o nasıl oluyor diye. O hipotezde çürümüş oldu. Neyse üstünde düşünürken nasıl oldu konu oraya geldi anlamadık, bizim doktor arkadaş dedi ki " ben Barry nin karısını doğurtma ihtimaline karşı cinekolog olmayacağım." Bahanesi Barry'nin karısının üregenital bölgesini gördükten sonra artık hayata olan bağlılığını yitirebileceğimiş. Sonra düşündük kız haklı. Bizim barry heyecanlanınca koşuyor. Odayı toplar, pizza alır nükleer reaksiyondan kaçar, ses üstü hıza falan çıkar bunlar baya hızlı işler. Bir hayal ettik sex yaparsa ne olur diye sonra vazgeçtik. Fark ettik ki bunu düşüneceğimize dünyayı kurtarırız. İşte o an şahsım adına ben karar verdim. "Artık The Flash yeni bölüm ne zaman yayınlanacak diye beklemeyeceğim. Boş zamanımda bu diziyi izleyeceğim. Oda canım isterse." dedim. Geri kalan zamanda hep dünyayı kurtaracağım. 4 arkadaş işe koyulduk bile. Ufakta olsa bir kısmını kurtardık. Yaklaşık 3 dönüm arazi falan yapıyor. Aslında hepsi yalan. Zaten buraya kadar okuduysanız büyük ihtimalle başlığın etkisi altında kalmış ve başta ciddi ciddi yazdığım şeyin sonunu merak ederek yaşamınızdan saniyeleri boşa harcıyorsunuz. Ama olsun artık buraya kadar okudunuz sonunu merak ediyorsunuz. Merak etmeyin hayal kırıklığı gibi birşey yok. Chuck'ın finali gibi bir final var adeta. Yazdıkça yazasım geliyor. Hatta yazdıkça aklıma başlıkla ilgili birşeylerde geliyor. Hayaller kuruyorum. Ama hayır olmuyor. Allah kimine güzellik verir kimine vermez, kimine hız verir kimine vermez. Barry'nin kaderi hızlı koşmak ve isterse hızlı sex. Sözlerim bu kadar teşekkür ederim. Chuck finali.
Ben kimim ?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

durumumuz yetmedi

bence siz dört arkadaş pek bi araya gelmeyin

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Sen hıza takıldın felicity 4 sn de hack yapıyor. o da çok hızlı ;)

hazırlık okuyan gençlerin dramı

dizi hala siteye eklenmedi :(((((((( dizilab çok yavaş

Bi yerden sonra istemsiz gülmeye başladım lan :D

Ahahahah uzun suredir okudugum en kaliteli yorum

Chuck finali felan jsdsjd Flash forumundaki en iyi başlık

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık