"sen plan yaparken tanrı yukardan güler." -supernatural

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > Çizgi Roman Spoilerlarına Son.

yeni konu aç Çizgi Roman Spoilerlarına Son.

Arkadaşlar lütfen artık yeter. Valla içim dışıma çıktı tüm sonunu öğrendim dizinin ya. Umarım çizgi romana göre gitmez. Spoiler butonu bölüm hakkında bilgi vermeniz için var dizinin sonunda ne olduğunu söylemeniz için değil. Eğer çizgi romanı anlatacaksanız en baştan uyarın da sadece isteyenler okusun.

evet canım katılıyorum :D

Bu diziyi izleyen kişilerin çoğunluğu flashı önceden bilen kişiler. benim gibi çizgi romanı okuyanlar başka yapımlarından dc çizgi filmlerinden yada konuk olduğu bazı projelerinden hiç değilse heryerde olan tshirtlerinden. haliyle bu insanlar bu diziyi izlemekten daha çok zevk alıyor geleceği hakkındada konuşmaktan zevk alınıyor. amacımız biz biliyoruz demek değil. zaten sevdiğimiz birşeyi izledikten sonra konuşmayıda çok sevdiğimiz için. adı üstünde spoiler zaten bölümü izlemeden basarsan saçma izledikten sonra basarsan yine saçma zaten çünkü olan şeyle ilgili spoiler olmaz gelecekle ilgili olur ve insanlarında bunu yapabilcekleri tek materyal çizgi romanlardır.Dediğim gibi spoiler butonu bunun için var kimseyi gereksiz yere eleştirmeye gerek yok diğer yorumları okursunuz bölüm hakkında spoiler butonuna basmazsınız olur biter. NOT : bu gune kadar dizi hakkında en ufak spoiler vermedim yorumlarım ortada. ama spoilerları okuyup dizinin geleceği hakkında düşünmekten zevk alıyorum. tercih meselesi ama sizinki değil bile bile basıyorsunuz o butona.

İlk olarak ben sana biliyorsunuz diye konuşuyorsunuz demedim. Ama git başka yerde konuş arkadaşım. Kurmaya çalıştığın mantık o kadar saçma ki gülmeden edemedim. O spoiler butonları bölümü izlemeden önce yorumları okuyanlar bölümle alakalı bilgi almasın diye var. Bölümü bitirdikten sonra rahatlıkla açılıp okunabilmesi lazım. Ayrıca bahsettiğim şey çizgi roman hakkında konuşmayın değil. En başında dizinin devamı hakkında spoiler içerdiği ile ilgili bir uyarı yapılmaması. Pat diye dizinin sonunda ne olacağı söyleniyor, rahatsız olmamak elde değil. Sen spoiler vermiyorsan da üzerine alınman gereken bir durum yok. Dizinin geleceği hakkında düşünemezsin demiyoruz heralde.

Haklısın aynı telden çalmışız ama farklı tonlarda. demek istediğim spoiler başında çizgi roman dikkat yazılabilir. ama demek istediğim mesela şu adam ilerde şu olacak demekle şu adam ilerde şu olabilir demek arasında çok fark yok.tahminde olsa heyecanını kaçırmaya yetiyor. en iyisi hiç spoiler okumamak. söylemek istediğim buydu.

Dizi zaten çizgiromanlardan alıyor hikayeyi ve sana bi tavsiyem yorumları okuma :)

DeadPoolx Harika çözüm buldun hayran kaldım *-*

Demek istediğim keşke çizgiromandan bahsetmeden önce bi uyarsanız falan hani...

Harbiden abi ya tamam anladık çizgi romanı okudunz bravo ama her bölüm final açıklaması yapmanın ne mantığı var. Ayrıca bölüm içinde olan yorumlar bölümle alakalı olmalıdır dizinin bütününe yorum yapmak çizgi romanını anlatmak istersen dzinin sayfasına girip oraya at spoilerini ayıptır...

D.

Aynen ya yaptığınız çok ayıp .s.s.s

SSS

dizi hakkında aydınlatmalar için teşekkür, ama şu goril ne iş

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık