"hepimize mutlu bir sona inanmamız öğretildi." -south park

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > Dizi çökme yolunda gayet güzel ilerliyor..

yeni konu aç Dizi çökme yolunda gayet güzel ilerliyor..

Arkadaşlar samimi olun ve bana söyleyin.1.sezondaki tadı veriyormu Allah aşkına ? Lütfen dürüst olun.Gerçekten artık ileri sara sara izliyorum.Allaha şükür Arrow kaliteli bu sezon.Bu Cw kanalı dengeyi bir türlü tutturamıyor.Birisi iyiyken diğeri kötü bune ya.Dizi gerçekten çocuklara hitap ediyormuş gibi hissediyorum.Boş boş geçiyor bölümler.İlk sezondaki kaliteden eser yok.Sikiyim bu CW senaristlerini.Tutarlı olamadılar bi türlü.

tamamen dürüst yazıyorum. 1. sezonu 5 günde falan bitirmistim. Ve şuan senin gibi ileri sarıyorum, ne zaman biter diye bekliyorum resmen. İlk olarak dizi tutarsızlığa başladı, sonra senaryo bozdu, şimdi de ilginçlik olsun diye olay yapıyolar. Doğrusu ikinci sezonun sonlarına doğru kötüleşmeye başladı ama şu anki halinden iyiydi bence. Grant gustin'in role kendini vermediğini düşünüyorum. Sanki flash olmaktan sıkılmış adam. Gerçekten ilk sezonun tadı kalmadı ve 4. sezonu yapabilir mi bilemiyorum..(tamamen kişisel görüşüm, bu şekilde düşünmeyenlere de saygı duyarım)

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

haklısınn 1 kaç bölüm daha adam gibi gelmicek ancak 18 bölümden sonra adam gibi bölümler gelcek 3. sezondan bahsediyorum

Böyle giderse 4 ü zor görür.

bn tamamen dürüst olayım aşırı abartıyosunuz dizi gayet güzel ilerliyo diğer reaksiyonları takip ediyorum yurtdışından falanda herkez beğeniyo normal türksünüz işte maymun iştahlısınız bana kalırsa evet 2.sezondaki beklenti hissini vermiyo ama kötü bir tarafı da yok...

ayrıca belirtiyim arrow gibi bi dizi 2 boktan sezon gittiyse flash her türlü 6. sezona gider daha tanıcakları çok karakter var

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık