"insanları takmamayı öğrenebilirsen daha mutlu olursun." -dexter

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > Dünya 2 hakkında bir önsezim var... (Lütfen gelin!!!)

yeni konu aç Dünya 2 hakkında bir önsezim var... (Lütfen gelin!!!)

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Arkadaşlar bence Barry, Oliver ile birlikte tekrardan dünya 2 ye gidecek ve Oliver babasını orda görecek. Sonuçta babası dünya 2 de ölmedi.. Ben böyle bir şeyin olacabileceğini düşünüyorum. Sizler ne dersiniz ?

Babasını neden görsün ki ?

CrazyZort yanlış söyledin annesi ölmüştü :) Babası hapishaneye girmişti sonra çıktı ama başka bir yere taşındı yani o senin dediğin annesi :)

Arkadaş, barry nin babasından değil oliver ın babasından bahsetmiş... @sseckiner

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

aynen... barrynin babası değil. dünya 1 de ölen oliver'ın babası ya... dünya 2 de hayatta ama... bahsetmek istediğim o...

Bunun flash dizisiyle ne alakası var aq

lan bağlantılı ya ondan dedim :D

:DD

açıklığa kavuşturayım hem flash hem arrow izleyicisi olarak bölümlerin bilinde earth 2 flashbackı gösterirken ''arrow adlı kişinin gizli kimliği açığa çıktı , tekne kazasında ölen ünlü milyoner oliver queen in babası robert queen olduğu ortaya çıktı '' gibi birşey diyordu (kelimesi kelimesine hatırlamıyorum ). o yüzden diyor ki bizim oliver earth 2 ye gidip hasret giderebilir diyor

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık