"dünyada görmek istediğin değişimin parçası ol." -prison break

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > FLASH'LAR HAKKINDSA

yeni konu aç FLASH'LAR HAKKINDSA

ARKADAŞLAR,HERYERDE BİR SÜRÜ ŞEY DUYUYORUM.ÇOĞU İNSAN DİYOKİ WALLY WEST KİD FLASH FLN.

BAN İYİ BİLEN İR ARKADAŞ BANA JAY GARRİCK,ARRY ALLEN,BART ALLEN,WALLY WEST.BU DÖRDÜNÜN HİKAYESİNİ HIZ SIALAMAINI VE HAKKIND ABİLDİĞİ HERŞEYİ YAZABİLİR Mİ

VE KÖTÜ ADAMLAR Da dahil ANLATRMISINIZ

çok güzel bir dizi muhteşsm

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Bildiğim kadar anlatabilirim. Yalnız çok çok çok ağır spoiler içerir peşin peşin uyarayım:
Çizgi romanda Jay Garrick, ilk Flash, Earth 2'deki Flash ve en yavaş Flash. Reverse Flash'ını hatırlayamıyorum.
Wally West aslında Iris'in erkek kardeşinin oğlu olmalıydı ve kızıl yeşil gözlü olmalıydı ama olmadı neyse o kadarı önemli değil. Reverse Flash'ı Zoom'dur ve Zoom'un gerçek adı Hunter Zolomon'dur. Flashların Azrail'i olan Black Flash'tan kaçabilen tek Flash'tır ama bunu yaparken o kadar hızlı koşmuştur ki Big Bang'e (evrenin başlangıcı olan Büyük Patlama'ya) kadar gitmiştir.
Barry Allen, bizim eleman. Reverse Flash'ı Eobard Thawne yani Professor Zoom'dur (dikkatini çekerim Zoom değil Profesor Zoom. Farklı kişiler). Reverse Flash'ını yenen tek Flash'tır. Olay şu şekilde olmuştur: Eobard Thawne önce Iris'i kaçırır ve eğer Barry'den boşanıp kendisiyle evlenmezse onu öldüreceğini söyler. Iris reddedince onu öldürür. Çok uzun süre yas tutan Barry aradan zaman geçince yeni biriyle tanışır ve ona aşık olur. Evlenecekleri sırada Eobard Thawne gelir ve Barry ''NOT AGAIN!'' (Tekrar olmaz!) diyerek Eobard Thawne'un boynunu kırar. Ama maalesef bu Eobard Thawne'u son görüşümüz değildir. Barry, Black Flash tarafından öldürülmüştür ama hemen umutsuzluğa kapılma çizgi romanın ilerleyen sayılarında anlarız ki Barry aslında ölmemiş SPEEDFORCE denen bir boyutta hapsolmuştur.
Bart Allen, Barry'nin Iris'ten torunudur. Impulse olarak da bilinir Wally West gibi o da bir ara Kid Flash'lık (Asıl Flash'ın yanındaki Sidekick'lik yani yardımcılık makamı) yapmıştır.
New 52 öncesi en hızlıdan en yavaşa doğru: Wally West>Barry Allen>Bart Allen>Jay Garrick
New 52 sonrası en hızlıdan en yavaşa doğru: Barry Allen>Wally West>Bart Allen>Jay Garrick
Hatalarım olabilir. Anlatmadığım çok şey var. Eğer anlatırsam bitiremem çok fazla yer kaplar. Senin araştırıp öğrenmen gereken şeyler var. Bu konuda da yardımcı olabilirim araştırman gerkenler:
Barry'nin soy ağacı
Black Flash
Cobalt Blue
Killer Frost
Vibe
Justice League (Çizgi filmleri de var Diizilab'den bulabilirsin adı Justice League: Unlimited ama buradaki Flash Wally West'tir)
Young Justice (bunun da çizgifilmi var bu siteden bulabilirsin buradaki yetişkin Flash Barry'dir, küçük olan Wally West'tir)
Justice League'in bu iki çizgifilm serisinden ayrı filmleri var onlar
Barry'nin annesini neden kurtarmadığımı merak ediyorsan JUSTİCE LEAGUE: FLASHPOİNT PARADOX'u izlemelisin
Lantern Corps (Bu önemli özellikle aynı zamanda Superman veya Batman hayranıysan çok daha önemli)
Blackest Night (Eobard Thawne nasıl geri döndü onu içerir)
DC evrenindeki hız limitleri (Speedforce vs)
ve hayranların en sevdiği soru''SUPERMAN Mİ DAHA HIZLI FLASH MI?'' (bu arada Yenilmezler 2'yi izlediysen Flash, Quicksilver'dan daha hızlı)
Flash ve Arrow'un ortak bölümleri vardı Arrow'u izleyebilirsin
Çok spoiler yedim diye üzülme dizi çizgi romana göre gitmiyor. Anlamadığın yer olursa ya da sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sana şimdiden kolay gelsin :)

çok ama çok teşekkür ederim bunu çoğu kişi görmüştür ve bakmamıştır bike.yardımcı oldğun için minnettarım.bide çizgi romanlarını hiç biliyorum.serierini de yzarsan çok iyi olur.kardeşim

teşekkürler

çizgi romanda wally west ölüyor diye biliyorum barry de kendini speed forcenin biyerinden çıkartıyor diye hatırlıyorum

hayir wally spped force tikili kaliyor sonra oradan ciktiginda en hizli flash unvanini aliyor

olum hepiniz birşey söylemişiniz lan :D Zamanın başlangıcına giden Wally West olmuştur. Bu şekilde BF den kaçabilmiştir. Zoom değil :/ Bu arada SF içinde kalan da Wall olması lazım. Çıktığın da en hızlı flash ünvanını sahip olmuştur. Fakat şu anda yani New 52' de en hızlı Flash Barry Allen olarak geçmektedir. Kardeşim uzun uzun bilgi istiyorsan "Google" amcadan öğrenebilirsin :D

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık