"Geçmişi ne kadar derine gömdüğün önemli değildir. Geri gelir." - Frank Underwood

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > Gelecekteki Flash Nerde ?

yeni konu aç Gelecekteki Flash Nerde ?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Son bölümde izlediğimiz üzere Eobard, Barry i öldürmek için Geçmişe gidiyor. Ama tek başına değil tabi. Gelecekteki Flash'da onu engellemek için peşine takılıyor. Başarısız olan Eobard bir aksilik yüzünden geçmişte sıkışıp kalıyor. Peki bıçak darbesi yiyip Küçük barry i kurtaran Flash nerede ? Neden Eobardın peşinden gitmiyor yada Neden o sahneden sonra onu göremiyoruz.
Çok mu ağır yaralanıp bir yerlerde inzivaya çekiliyor ? Yada Ölüyor mu ?
Çünkü Flash'ın Ölüp geçmişten tekrar canlandırıldığı bir gerçek. Yoksa o sahne bu mu ?

Süper bir senaryo olmuş bravo gerçekten çok iyi bir varsayım

@Flash0312 öncelikle kardeşim teorin 1. sezona göre çok zayıf kalıyor bence. Yani Eobardın ilk 16 bölümde verilmesi yeteri kadar bilgi sahibi yaptı bizi. Bunların daha ilk kavgaları olucak, tf ye giricekler (Arrow / Flash vs. Reverse Flash / Cpt. Cold ) gibi karışık olayları çıkıcak ama bunu diziye yansıtırlarmı bilemiycem o kadarını. Caitlyn ' in kötü bir karaktere dönüşeceğide şüphesiz :)

Eğer Barry ölseydi, gelecekteki Reverse-Flash çalışmalarını sürdüremezdi. Ve ben inanıyorum ki Gelecekteki Flash kardeşimiz mükemmel bir aksiyonla gelicek karşımıza.

Amcamınoğlu Adam zaten tek Flash olmak için barry i öldürmeye gidiyor geçmişe. Kafamdaki sorulara cevap vermeye çalışmışsın Eyvallah teşekkür ederim ama yeterli olmamış.
Ayrıca Eobard'ın Yaşadığı dönemdeki Flash'ında Ölmeside Geçmişe etki etmez.
Ve Biliyorum Çok kavgaları olucak Barry İris ile evlenicek Bu Eobard onu öldürmeye çalışıcak vs... O kadar ileri gidicek kavgaları şu an o ihtimal bile gözükmese
Ama hala aklımın bir ucunda takılı o soru
O gelecekten gelen barry nerde ? Öldü mü ? İnzivaya mı Çekildi ? Yoksa 3ncü bir ihtimal var mı ?

arkadaslar ben ne oldugunu anladim hatirlarsaniz onceki bolumlerde Eobard in Wells e bir alet taktigini goruyorsunuz ve 19 bolum fragmaninda gelecekteki barry inin cesedi bulunuyor yani Eobard Barry i ama gucunu calamamis ve gucu alamayacagini bilince kucuk barry i kuratiyor yani diyecegim su gelecekteki barry oluyor

Gelecekteki Flash'ın nerede olduğunu pek çözemiyorum ama kafamda şöyle bir soru var;
Eobard dayı Barry'i kullanarak kendi zamanına dönme planları yapıyor ama bu uğurda tarihin şaftını kaydırıyor. Kendi zamanına döndüğünde oranın gerçekten de 'kendi zamanı' olacağından bu kadar emin olmasına sebep olan olgu nedir?

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık