"sorsan ikimizde maviydik ama birimiz deniz, birimiz gökyüzü. anlatabildim mi?" -dexter

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > İbretlik buluşum.

yeni konu aç İbretlik buluşum.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Eddie sezon finalinde kendisini öldureceğine şeyine sıksaydı herşeyi çözebilirdi....

Bende düşündüm öyle ama o zaman hiç evlenmemeyi düşünseydi wells hiç doğmayacaktı ?

ibretlik tespit yapmışsın ama ben olsam orama sıkmak yerine kendimi öldürürdüm :D

Gerçekten ibret alınacak bir fikirdir.

Ayakta alkışladım.

o zaman her şey biterdi ve 15 yıl öncesine dönerlerdi ve barry'nin annesi'de ölmemiş olacaktı ve flash'ta olmayabilirdi :D

L$T

Çok saçma değilmi Flashın Annesi ölüyor ama Flash ölmüyor ? (Şimdi diyiceksiniz Ama Babası olmasa Flash olmuyucaktı ama Anneside olmsa olmuyucaktı.... kafam karıştı biri anlatsın :SAD )

ya barry doğdu kendi başına büyümeye başladı annesi ölse de ölmese de farketmez ama eddie evlenmeme kararı alsa bile bidaha kimseyle birlikte olup olamayacağını seçemez belki uykusunda tecavüz etcek bi kadın? nerden biliyonuz yani

uykusunda tecavüz etcek kadın asgdhghıqashgu

oha aahshashas D:D:D make sense

aslında orasına sıksa dayanamayacağı acıdan veya şokdan ölebilirdi de... yine mantıklı

aslında orasına sıksa dayanamayacağı acıdan veya şokdan ölebilirdi de... yine mantıklı

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık