"barışı sadece adaletle sağlayabilirsin." - avatar the last airbender

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > ilginç bi teori bakmalısınız

yeni konu aç ilginç bi teori bakmalısınız

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Heryerde çizgi roman okuyucuları falan black flash ı biliyorlar ben flash ın hiçbi çizgi romanını okumadım ama bi araştırma yaptım flash öldüğünde canını almaya gelen karanlık yönü olan biri olarak bilinen bu black flash hakkında herkez farklı bişey söylemiş ama hiçkimse zoom un black flash olabiliceğinden bahsetmemiş bi düşünün "Versus Zoom " adlı bölümde karanlığı hapsedemezsin diyor bide gözleri daha önce hiçbi speedstarda görünmeyen daha doğrusu benim görmediğim bi şekilde tamamıyla siyaha dönüyo hunter a professor zoom falan demek yerine black flash demek daha mantıklıdır ve eğer bu doğruysa karanlık maddenin hunter ı ele geçirme teorileri falan tamamen çürüyo anlamına geliyo yani bence mantıklı bişey black flash barry nin canını almaklamı ne görevlendirilmiş güçleri çalabiliyo üstüne v9 kullanıyo fakat kız speedstar a olan şey ona olmuyo ama eğer bunlar sadece bi tesadüfse bütün teori bi saçmalık anlamına geliyo ama şu dizide bulduğum ve gördüğüm en sağlam teorilerden biri bu bence gözlerin siyaha dönmesi ve o söz kısmına inanmayan varsa izlesin 19. bölümü kardeşim bence tamamıyla gerçek olabilicek bi teori.

Black flash derlerdi black flash olsaydı neden zoom desinler

harrison wells e de revers flash derlerdi revers flash olsaydı :D dur bi dakika o zaten revers flashtı :D

Zoom black flash değildir çizgi romanındada zoom ortaya çıkmaktadır çok kısa aralarda ve blue flash diye geçer.

Geçen çizgi romancıda gördüm kapak fotoğrafı çizgi romanın zoomdu

Zoom wally westin en büyük düşmanıdır ve wally west death flash yani black flashdan bile hızlıdır

vay be daha black flashı göreceğiz. belki de o time ghost dur.

Zoomla wally bi şekilde arkadaş oluyorlar sorna düşman oluyorlar çizgi romandada öyle reverse flash flashin en buyuk dusmani zoom ise wally west'indir .

Kardeşim dizi bu çizgi roman değil bi çok dizinin çizgi romana göre olduğunu ama çizgi romandan farklı ilerlediğini gördük bundada öyle olabilir belki zoom time ghostudur belki black flashtır hiçbişey belli değil yani kimse ne yada kim olduğunu bilmiyo the magicians gibi bi dizi bile kitabından farklı ilerlediyse bu neler yapabilir düşünün ? yani bu zoomla wallynin arkadaşlığı falan bunlar gerçek olursa 1 2 sezonu dizinin kahramanından başka kahramanlar için çöpe atarlar öyle bişeyin olucağınıda sanmıyorum herşey mümkün yani biri çıkıp zoom bülent ersoy erkekten kıza kızdan speedstar a döndü deseler şaşırılmaz :D

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık