"tüm cüceler, babalarının gözünde birer piçtir." -game of thrones

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > Nora Allen-Dawn Allen teorilerim

yeni konu aç Nora Allen-Dawn Allen teorilerim

2 Teorim var. Ilk once sunu soyleyeyim, bence dugunde gordugumuz ve joe'nun evinde gordugumuz kiz Dawn'du. Nora ile farklari cok net ortada, Dawn cok konuskan heyecanli. Norayi 4. sezonun son dksi ve 5. sezonla gormeye basladik, Nora cok daha soguk Dawn'a gore. teoriye geciyorum. Bence Nora Dawn'in reverse'u ve Dawn'u bir yerde tutuyor olabilir Zoom'un Jesse quick'i hapsettigi gibi. Gecmis sezonlara gonderme yapmis oluyorlar hemde. Bu teorime sherloque wells de katki sagladi. Tek basina gelmedigini dusundugunu soyledi sonra eobardin yayina gelince eobard onun Dawn oldugunu sandi ben Norayim deyince eabord "identical" dedi, yani Dawn ve Noranin ikiz oldugunu dogruladi.

2. teorim Dawn babasini kurtarinca timelinenin ebesini aglatiyorlar Dawn Nora oluyor. Bunun olma olasiligi cook dusuk cunku bu olsa eobard Dawn misin demez, sonucta cok uzak gelecekten geldi onun da tum bilgileri degisir.

Bu siteye üye değilken de hep düşüncelerini beğeniyordum senin şimdi de sana katılıyorum çok mantıklı, özellikle birinci teorin ama nedense diziden o kadar mantıklı bir şey beklemiyorum ikinci teorini uygulayacaklarmış gibi geliyor bana.
Çizgi romanlarla bağdaştırmaya çalışıyorum ama XS, Legion of Superheroes'da yer alıyor bu dizide de doğrulandı fakat çizgi romanlarda Nora Allen XS değil. Barry'nin torunu Jenni, XS. Çocuğu olarak getirince dizi ikiz olayını kullanmayacaklarını düşünmüştüm, Don ve Dawn'ı göstermelerini isterdim ama.

konuya abone kullanıcılar 1

Yukarı Çık