"birini sevdiğinde kim ne derse desin savaşmaya değer." -pretty little liars

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > Professor Zoom Ve Reverse Flash

yeni konu aç Professor Zoom Ve Reverse Flash

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Merhaba Arkadaşlar,

Lütfen Diziye yeni başlayan arkadaşlar okumasın !!!!!!!!!!!! öncelikle size zoom ve reverse flash ile ilgili ufak bilgiler ve ilerde olacağını düşündüğüm bazı olayları anlatacağım(spoiler olarak algılamayın gerçek olmayabilir)

1-) arkadaşlar farkediyorum ki çoğu kişi zoom ve r-flash ı karıştırıyor hatta karıştırmıyor bunları aynı şey zannediyorlar.zoom un gerçek ismi Hunter(soyadını bilmiyorum) reverse flash ın gerçek ismi ise Harrison Wells kılığına girmiş Eobard Thawne dır. Zoom diğer speedster ların hızını emerek güç kazanır ve hızlanır aynı son bölümlerde Jay Garrick'e olduğu gibi.reverse flash ise geçmişte Harrison wells tüm şehirde sevilen bir insanken ozamanlarda zaten r-flash olan eobard onun kılığına girmiştir nedeni ise onun gibi saygın olup bir sürü seçeneğe kolayca ulaşmaktır.

2-)arkadaşlar sır dizi teorilerimde.bildiğiniz gibi cisco bu aralar VİBE olmaya çok yakın ama benim bildiğim vibe titreşimleri kullanabilen bir Hero dur.dizinin sezonunun sonlarında cisco kendine kostüm yapmaya çalışabilir ve barry ye yardımda bulunabilir

3-)evvvet sırada Caitlyn var.dizide en merakla beklediğim oyuncu caitlin di çünkü onun Killer Frost olma söylentileri heryerde dolaşıyor ama ben olacakları söyliyim son zamanlarda captain cold u çok görüyoruz bu sebeple de onun soğuk silahıyla alakalı olabileceğini düşünüyorum yada işin içine dünya-2 den birisi girecek

4-)ve Wally West namıdeğer Kid-Flash aslında bu sezonda onun barry ye ayak uydurabileceğini düşünmüyorum bence diziye erken bile geldi ama gerçekten Flash olacaksa bence 3. sezonda olacaktır eğer bu sezonda yaparlarsa senaryonun akışı bozulur ve diğer karakterlere yer kalmaz.

5-)Legends of tomorrow da gördüğümüz white canary ... kim olduğu hakkında bir fikrim yok ama umarım yarı sezon finalinden sonra bir kıpırtı olur.

6-)tabi ki Hawkgirl ü unutmayacağım.Vandal savage i öldürdürkten sonra onun tekrar bir araya gelmesi için uğraşan Malcolm Merlyn namıdeğer ibne yarı sezon dan sonra da çok görüleceğini umuyorum tbi bu arrow için de geçerli.

7-)arrow ve flash ın bir araya geldiği bölümlerde ikisini de eşit göstermiyorlar ama bana inanın ileri zamanlarda bir sürü ortak bölüm olacaktır

Eğer hepsini okuduysanız size minetim sonsuz hepinize şimdiden teşekkür ederim :D :D

killer frost olmalı bence heyecan katar :D

konuya abone kullanıcılar 1

Yukarı Çık