"para herşeyi yapar diyen adam, para için herşeyi yapan adamdır." -prison break

The Flash tartışma forumu

yeni konu aç RED DEATH

Önümüzdeki sezon Red Death'in geleceğine dair söylentiler var. Bu konuda bilgisi olan var mı? Umarım doğru değildir. Bu dizi öyle bir karakterin altından kalkamaz. İşlemek için karakterin tüm hikayesini değiştirmek zorunda kalırlar ve karakteri mahvederler.

RED DEATH GELİRSE ANASINI SİKERLER DİZİNİN AÇIK VE NET KONUŞUYORUM. TNT Mİ HER NE BOKSA BATMANIN HAKLARI ONDA VE TİTANSTA GÖZÜKTÜ BATMAN. BATMANIN O YÜZDEN GELECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM Kİ SUPERMAN GİBİ BOK EDERLER GELMEMELİ O DA AYRI KONU BATMANSİZ RED DEATH DA OLAMAZ BARRY ALLEN DE TEK BAŞINA RED DEATH OLAMYACAĞINA GÖRE MAL MAL BİR KARAKTER ORTAYA ÇIKARACAKLAR VE DİZİNİN GERÇEKTEN 4. SEZONDAN DAHA BOK BİR SEZONUNU GÖREBİLECEĞİZ ANLAMINA GELEBİLECEKTİR. RED DEATH GELMEMELİ KARDEŞİM BU DİZİYE GERİZEKALI MI BUNLAR AMK TNT DE HAKLARI BATMANIN RED DEATH NE BATWOMAN DIZISINDE BILE ILERIDE GOZUKUP GOZUKMEYECEGI BELLİ DEĞİL. HANİ DİYORUM SENEYE INFINITE CRISIS VAR HANI EN BÜYÜK OLAYLARDAN BİRİ GÜZEL BİRŞEYLER BEKLİYORUM DİZİLERDEN LOTTAN BİLE LOTTAN BİLE GÜZEL BİR ŞEY GELİR DİYORUM YOK AQ SONRA BÖYLE HABERLER GELİYOR ÇILDIRIYORUM. NEYSE GELİRSE ALLAH BELANI VERSİN CW VE WB

Titams ve Gotham izleyin, siktir edin fılaşıı mılaşı

oliver queni oynayan abi başka yerlerdede gözukurum demişti. RED deadth barry ve batman karısımı gibi bişey ama kontrol hep batmandeydi çizgi romanda simdi bu aptallar gidip barry le oliveri karıştırırlar salakça bi sezon yaparlar bu dizi 2.sezondan sonra battı ama hala izliyorum fanboyluğumdan dolayı .

Bence de eğer bu karakteri kullanırlarsa Oliver ve Barry olur ama inşallah kullanmazlar. Oldu da bu karakter diziye geldi diyelim. Bu dizide Fark Multiverse ü kullanacakları anlamına mı geliyor? Çünkü daha Multiverse ü bile beceremiyorlar. Bu durumda bu dizi iyice batar. Şimdiki halinden daha fazla yani.

Dark Multiverse demek istedim orda

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık