"bir lider nereye gittiğini bilmeden, önderlik edemez." -lost

The Flash tartışma forumu

yeni konu aç Saçma

Ya Bu Ne Saçmalık Kardeşim Şimdi Harrison Wells Kızıda speedster Olmuş :D

önceden söylüyorduk speedster olacak diye ama wallynın zamanında olur diyorduk flashpointte yani ama şaşırtmadı :D

Şaşırmamak lazım Cisco 4.sezon çöp kutusu olcak deseler inanırım :D

Wells in kızıyla ilgili bi çizgi roman varmı bilmiyorum ama jessie için 1 tane bile evreni harcıycaklarını sanmam ki zaten speedster olması gereken kişi wally di , wally de kid flash rolüne gram uymuyo boy vücut kişilik olarak azıcık sempati katmaya çalışmışlar ondada sıçıp batırmışlar , yani kısaca yönetmen kafayı yemiş heralde aq

Kid flash gücünü araba yarışında motordan gelen dark matthers den değil flash gibi şimşekten alıyo animelerdekinden marvelin kendi özel animelerindekinden falan tamamen farklı bişeyler olmuş izlemek bile istemiyorum artık

@Thea Queen muazzam yorum yapmışsın söylemek istediklerimi söylemişsin eyvallah.

marvel deil dc kardes o herseyı yanlıs bılıyosun bu dızı cızgı romanlara gore gıtmıyor herseyın bı zamanı var jesse flashın onu ıyılestırmesı sonucu speedster oldu wallynınde zamanı var

aslında saçmalık değil ya çizgiromanlarda da var jessie quick daha bisürü speedster da gelecek ama onun yerine gidip wally yi bi kid flash yapsalardı daha iyi olurdu

jesse çizgi romanlara göre speedster'dı zaten o yüzden pek de saçma değil. wally de kısa zamanda kid flash olur zaten. benim aklıma alchemy gelmişti. başka zaman çizgilerinde güçlü olan insanlara gücünü veriyor ya, wally'nin de yanına gelebilir diye düşündüm. wally de onu kabul edip speedster olabilir. bi kaç bölümlük senaryo çıkar en azından.

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık