"Biz ikimiz ayrı ayrı çok güzel şiirleriz fakat bir araya geldiğimizde bir devrik cümleden ileri gidemiyoruz" - Leyla ile Mecnun

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > Sadık Flash denen puşta sinir olanlar derneği

yeni konu aç Sadık Flash denen puşta sinir olanlar derneği

Adam nasıl her bölüm popüler yorumu alıyo aQ

aynen aq

adamın adı flash dizinin ismi flash senin adın ne game of thrones dizisinin en mal karakteri joffrey . kardeşim sen nick seçmeyi bilmiyosan adam napsın :D

animeci , lütfen :/

Adam her sanıye burda olum,piri olmuş buranın.Burda yatıp kalkıyo,bi ton dizi takıp edıyor.Eger bişeyi sureklı yaparsan kardeş,o işin uzmanı olursun.Herşey de geçerlı bu kural.
Dizilerın altına genelde benzer yorumlar yapıyor.Ancak kendısınde bi halk agzı oldugu için yaptıgı benzer ancak kendince ve birçokları tarafından kabul edılen komığimsi yorumları genıs kıtleye hıtap edıp,begenı kazanıyor ajcsnjkascj
Sinir olarak vaktini harcaman gereksız kardeş bence :)
Eger sende sadık flash olmayı ''çok ıstıyorsan illa'' halk agzından,gunluk dil tarzı yorumlar at,forumlar aç,cok dızı takıp et,ya da kesın sonuç boş buldugun herşeyın altına yorum at, onun gıbı bıletı kap kardeş jasncjnakcjak @joffrey

@izlebizde senin de aq heryerdesin

diziye atılan ilk yorumlardan birisi genellikle popüler oluyor dikkat ettim. :D yani sitede bu diziye ilk güzel yorum atanın yorumunun popüler olması gayet mantıklı :)
Veya da bir sürü hesap açmıştır ve kendine beğeni atıyordur :D

@İzlebizde benden daha sinir bozucu kabul edin :D

Aga benim derdim popi olmak yada beğeni almak değil saatlerce evde takıran dışarıyla hiç bi bağlantısı olmayan bi insanım bende can sıkıntısını yabancı dizileri izleyerek zamanımı harcıyorum ve çok keyif alıyorum önceden de ben vardım önceden de takip ediyordum ama o zamanlar dizilab yoktu bana bazıları ergen diyor bazıları yaş seviyesi bilmem nerde diyenler oluyo bişey diyemem herkesin beni sevmesini beklemek aptallık olur olumsuz yorumları artık kafaya takmıyorum :D ve bende inan nasıl o kadar beğeni alıyorum hala inanamıyorum eskiden bug vardı tamamda artık oda kalmadı bee :D

Asdsfhgfsgghj :D Kardeş şakasına açtım zaten bu başlığı bende yazın sabah akşam dizi izliyodum evden çıkmadan şimdi sadece takip ettiğim dizileri izleyebiliyom ygs sınavım var diye :D bu arada izlebizde hakkında dedikelrine katılıyorum :)

Ohoo ygs baya işin zor bende işsiz olunca çalışma hiç bi dert yok aslında derdin kralı var ama işte :D valla kolay gelsin sınavlar felan baya başın ağrıycak bari yüksek puan al la :D olum sende kesin tembellik var herkesi trollüyon felan işsiz vol 2 :D

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık