"ucube olmanın avantajı, daha güçlü hissetmen." -house md

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > Savitar Ve Herşey

yeni konu aç Savitar Ve Herşey

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

KONUDA ANLATTIĞIM ŞEYLER : BEKLENTİLER , TEORİLER , HİKAYE GİDİŞATI , YAN KARAKTERLER , YENİLGİ VS VS KONU BAYAĞI UZUN OLDU OKUYANLARA SABIRLA OKUDUKLARI İÇİN TEŞEKKÜRLER :D
Barry ve wally e sürekli neden öyle böyle yaptın şöyle yapsaydın diyosunuzda sanki bilmiyosunuz bi maymuna karşı bile gelemeyen 3 speedstardan bahsediyoruz flash ve kid flash bunlar black flash değiller rage moduna geçseler bile hız konusunda yetersizler aynı zoom olayında olduğu gibi barry savitar a karşı zayıf olduğunu fark etti ve wallynin kendisinden hızlı olabiliceğini düşündü bu yüzden wallye " Savitar ı ben durdurmıycam , Sen durdurucaksın " dedi senaristten nefret ediyorum çünkü zaten çizgi romanları olan ve adını duyurmuş olan bi karaktere sürekli jest yapıyo ki finalde eğer barrynin dediği gibi savitar ı wally durdurursa hiç şaşırmayın , onun dışında savitarın hikayesi çok yakında gelicek umarım hikayesini güzel işlerler ve bildiğiniz gibi goril ordusunun central city i ele geçirme şeklini göstermeleriyle birlikte senaryosu aşırı basitleşti yaş sınırını 10 a çektiler ve tabiri caizse s*çıp sıvadılar fanlarına açıkça söylüyorum final için sağlam bi senaryo beklemeyin bu diğer diziler gibi değil bazı diziler var animasyon çöpleşince senaryo basitleşince kendilerini toparlayabilirler ama finalde çok bi aksiyon olucağını sanmıyorum ki kişisel düşüncem onca güzel dizi final verdiği halde böyle bi dizinin devam etmesi aşırı can sıkıcı bişey adını unuttuğum insanlara meta güçleri verebilen polis arkadaş yakında büyük ihtimal ölebilir caitlin büyük ihtimal killer frost a dönüşebilir ve west ailesi her zamanki gibi trip atabilir aşırı arkadaşlık ve dostluk içeren bi hikaye flash bi çok çizgi roman evreninde vs vs evrenlerde övülen bi karakterdir ki o karakterin bi gorile karşı dayak yemesi gözden düşürdü şahsen finalde savitara karşı gelmek için saçma sapan bi yol bulucaklarını 3 speedstardan birinin ölebiliceğini ve sevdiğimiz karakterlerin senarist sayesinde boka batıcağını düşünüyorum her zaman olduğu gibi barry dayak yiycektir ve sonra buldukları yolu uygulayıp savitar ı " ÖLDÜRMEDEN " yollamanın bi yolunu bulucaklardır son olarakta iris büyük ihtimalle ölücek ve konu boka batıcak ana karakter aşırı duygusal ama güçsüz ki diğer speedstarlarda öyle wallyler irisin ölümünü engelleyemeyip speedforce a girip geri getirmeye çalışıcaktırlar ve 4. sezonda speedforce a girdikleri zamanla ilgili olucaktır yeni bi başdüşman gelicektir ve senaristin tekrar tekrar sıçıp batırdığına tanık olucaz böyle bi senaryo varken beklentilerinizi büyük tutmayın sonra bölüm altında senaristin soy ağacına darbe yapan arkadaşları görmek kötü oluyo :D

unutmadan söyliyim olurda 4. sezon kararı alırlarsa yada aldıysalar dizi 4. sezonun yarısında filan iptal edilebilir bi liste sitesindeki oylamalara ve fanların tavırlarına göre flash aşırı gözden düştü reyting kaybı yaşayabilirler ve sonucu olarakta dediğim gibi :D

konuya abone kullanıcılar 1

Yukarı Çık