"+sevgili tanrım, bütün bunların parasını biz ödedik, hiçbir şey için teşekkürler!" -homer simpson

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > The Flash Tarzı Dizi #TeenWolf #VampireDaires #TWD Hariç!

yeni konu aç The Flash Tarzı Dizi #TeenWolf #VampireDaires #TWD Hariç!

Arkadaşlar The Flash Tarzı Dizi önerebilirmisiniz

Supernaturel
The 100
The Originals
İzombie

Arrow da hoş

Arrow, Daredevil, Gotham, Smallville, Constantine ve yeni başlicak olan Supergirl ve DC's legends of tomorrow

arrow supernatural başka bu tür izlemedim

Seldum'un dediklerine belki Supernatural eklenebilir.

bence arrowu izlemelisin zaten bazı bölümleri bağlantılı :D

The flash tarzı diyo supernatural yazanlar var sadece bu siteye baktığınız zaman bile görebileceğiniz üzere flash macera kategorisinde yer alırken supernatural korku ve gerilim kategorisinde yer alıyor. ikinci olarak flash a benzer bir dizi önerin teen wolf vs. hariç diyen bir kişi bence belli bir zeka düzeyinin altındadır ki bu kişinin yaşının küçük olduğunu varsayıyorum. Supernatural korku ve gerilim kategorisinde yer alan bir film olduğu için ve fantastik ve kişiye göre değişebilecek derecede korkunç olduğu için küçük yaştaki bu arkadaşımızın herhangi bir psikolojik hastalığa yakalanmasını istemeyiz. daha çok küçük çocuklarda görülen epilepsi tarzında psikolojik rahatsızlıkların temel sebebi korkudur. Arkadaşın beyninde kalıcı bir hasara yol açmak istemezsiniz umarım. (Kimse yanlış anlamasın teen wolf veya herhangi bir dizi ile kimsenin kapasitesini ölçmüyorum başlıkta yazılmış bütün dizilerin aynı kefede tutulması başta da açıkladığım gibi saçma geldi ki hemen hemen eminim bu arkdaş küçüğümüzdür. Biraz düşünceli olalım lütfen. ) Teşekkürler ... #respect

Kesinlikle arrowu izlemelisin.

Arrow
Daredevil
Criminal Minds
Believe

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık