"-seni öptüm. +biliyorum. ben de oradaydım." -the vampire diaries

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > Yeni Başlayacaklara

yeni konu aç Yeni Başlayacaklara

Süper kahraman dizileri seviyorsanız başlayabilirsiniz aksi halde başlamanızı tavsiye etmem sarmaya bilir,bu dizi yerine daha güzel diziler var.Zaman kaybetmeden o dizilere başlayabilirsiniz.

Eğer yanlış düşünüyorsam tartışma yaratın aydınlanalım

+1

1,2,3. sezonlar hikaye bakımından güzeller (boş sahneler hariç) oyuncular vasat, roller vasat, intro vasat, grafikler vasat (hele flash'ın cgi hali) dizi başarılı bir dizi değil fakat bunlar iyi olsa da izlenmezdi fazla, izleyenler iki kitleden oluşuyor, 1- karakteri sevenler (for example me) 2- diziyi güzel veya başarılı sanıp dizi görmemiş, düşünme yetisi olmayan veya kullanmayanlar

son eleştirilerim legends of tomorrow, arrow, supergirl içinde geçerli supergirl'de 2 değil 3'e ayrılıyor, 3. kısımda nasıl hakaret etmeden söylerim bilemedim; abazalar

onlar izliyor demiyorum, izleyen 3 kesimden 1'i diyorum

trkkn masallah sevmemişsin sevenlere de hakareyt etmişsin ama 3 sezonu izlemişsin. macera bilim kurgu sevenler sever arkadaşlar. çok ağır bir dizi değil yani beyin fırtınası geçirmezsiniz ufak tefek hatalara takılmazsanız sürükleyici bir dizi. 1. bölümü severseniz gerisinide severseniz. sevmezseniz boşuna yorulmayın.

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık