"+sevgili tanrım, bütün bunların parasını biz ödedik, hiçbir şey için teşekkürler!" -homer simpson

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > Zaman Karmaşası

yeni konu aç Zaman Karmaşası

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

1.Sezonu az önce izledim ve kafam çok karıştı. Dizi senaristleri sanki sezon finalini ıkına ıkına yazmışlar. Eddie reyiz perte çıkınca Reverse Flash yada Dr.Zoom yok oluyor. Peki o varlıktan silinince Flash'ın annesini öldüren kimse olmuyor dolayısıyla Joe'nun yanında falan büyümüyor. Dr. Well's öldürülmüyor ve parçacık hızlandırıcı denile lanet hiç olmuyor. Dolayısıyla Flash olmuyor. Fakat bunlar olmayınca Eddie reyiz yine ölmemiş oluyor, o zaman da bizim Reverse Flash doğmuş oluyor. Lan hiç düşünmediler mi yazarken yoksa ileride açıklıyorlar da izlemem mi lazım :D

daha izlemen lazım kardeş daha karşına flashpointler çıkacak daha neler olacak 1.sezon inan hiçbirşey asıl olaylar 2.sezonda patlak veriyor ben şuan 3.sezondayım yeni bölüm 15 kasımda onu bekliyorum izlemeye devam

kardeş ölen reverse flaşh o anki reverse flash o ölü ee nabalım daha önce flaşhın annesini öldürmemişlermiydi iyi düşün dedğim şeydende zaman kalıntısı falan çıkıyor çok karışı k hiç girme bu konulara

Ama sıradan bir ölüm olmadı ki ? Varlıktan silinmedi mi bu eleman yahu. Sanırım zaman kavramını dizi kendince yorumlamış mantık aramamak gerekiyor zira kimse bu time travel olaylarından çıkamaz o yüzden imkansız gözüyle bakılıyor

birader eleman 2014 te var olan reverse flash abimiz geberdi ama gelecekten geldiği için hala orda da var oluyo anladın buna ''time remnant'' deniyo ve barry'nin kendisi ve reverse flash dışında kimse o gece olanları değiştiremez yani o geçmişte oldu RF gelecekte öldü işe yaramıyo o gece bir paradox'a dönüştü

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık