"ben hariç herkes salak." -homer simpson

The Flash tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Flash > Zoom bekle geliyom la

yeni konu aç Zoom bekle geliyom la

O zoom beklesin sizde rahat olun beyler batman v supermanda ölmüş taklidi yapıyom inş 1 seneye taklidi bırakıp kalkacam o zaman o zooma ışını kodummu ateş cıkartacam merak etmeyin zaten ben ayaktayken bu zoom yoktu korkak ben gelince kaçıyo zoom 2017 de kalkarım heralde ayağa sıkıysa bekle ha bu arada kripton zırh giyenin amk birde burdan annem martha kent e nişanlım lois lane ye kucak dolusu sevgiler bide ben arifin mencıstıra attığı golu arıyodum buraya nerde geldim aq neyse beyler ben kriptonda tatildeyim seneye görüşürüz inş hadi öptüüüm

lan dhsakfjsfgskjksjghfajhJHSGDAFJSKHJKSJFDHGSKFJH HAHSAFHAHDSGKJFGHSKJGH

Ya vurun beni öldürün beni bu ne qW:EÖQWÇqWÇMTQÇWMTÇNMQWFQWÇNGQÇWNTQÇNTÇNQWÇNT

Çıldırıyorum :ASD:AS:DAS:F:ASF:

Abi psikolojin mi bozuk qrgşwk4tngşk4nthşbkw4nşhbk4wnhbş3wbhl3n5şb3tınşhi5n

bu dunyadan olduguna eminmisin abey adjfklmn

Amk ne bu dünyası ben kriptonluyum

pardon AMK yanliş yazmişim :D Eee kripton nasi rahatmisim dunya ordan nasi gorunuyor... adjfklmn

lan ışın saçmayı bırak çakma süperman kriptonun havaları nasıl orada ne yapıyonuz dünyaya gelirken dikkat et artık etrafın amına koymayı bırakın yeter artık binaları ve çevreye biraz özen gösterin ve zarar vermeyin biz sizin kriptona böyle yapıyor muyuz ayıp ayıp biraz uslanın :D

ya @harce55 kardeş şimdi yanlışlıkla oluyo hepsi amk zod unun yüzünden bokmu var geliyo yani bende dedim la batman adam olak biraz yıkılmadık bina kalmadı amk diyede tutmuyo neymiş bina yıkılınca wonder womana daha sexy görünüyomuş halbuki kızın bende gönlü var amk BOZKURT AşKı kardeşim valla buralar iyi malum ramazanda geliyo biraz sıcak ama olsun yaradan soracak sonra niye tutmadın diye

@xkal-el sizin orda biraz sıcak peki biz ne yapak bırda burasi daha sıcak yani ramazanda sıcak degilde nem cok nem olcak adjfklmn

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık