"hayvanlar gibi dövüşürsek, hayvanlar gibi ölürüz." -doctor who

The Gifted tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Gifted > The Gifted mi Inhumans mi

yeni konu aç The Gifted mi Inhumans mi

inhumans, bana gore daha akıcı ne bileyim bu diziye gore daha cok izleyesim geliyor onu tanıdık oyuncular daha cok falan...

Gifted daha güzel

The Gifted açık arayla iyi bence.

inhumans, avengers serisine bağlanacak. Avengers ınhumans filminin öncesi gibi bir şey. Gifted ise X men sonrasını anlatıyor. Bu kıyas ile X men mi Avengers mı kıyası aynı. O yüzden gereksiz bir kıyas.

Karşılastırma mıydı bu şimdi

Marvel evreninin bütün dizilerini seven biri olarak Gifted Inhuman's la karşılaştırılamaz bile ya.Inhumans'ın biraz aceleye getirilmiş olduğu belli ama yine de Gifted'ın ilk bölümdeki gibi bir seviyede ilerlemesi gerekiyor ileriki bölümlerde.Şuan için çok fazla sezonu olabilecek bir diziye benzemiyor,Inhumans zaten büyük ihtimal bu sezon iptal olur yada 2.sezon birkaç bölüme bağlanır.

Inhumans'ı izleyemiyorum artık, oyunculuklar leş, senaryo ondan da leş. O kadar sıkıldım ki, en azından the Gifted biraz daha aksiyon dolu. Inhumans'a çok büyük umutla başlamıştım, içindeki kahramanların neredeyse hepsini ilk defa izleyeceğimiz için ama çok büyük hayal kırıklığına uğradım.

tabi ki the Gifted

Tabi ki de Gifted. Inhumans merakla bekliyordum dizi çıkana kadar ama maalesef ki yapamamışlar. Iron fistden daha kötüydü. IMAX kameraları çekeceğiz diye efektlerden vb. çok kısmışlar. Efektler Gifted daha iyi. Gifted konuyu işlemesi daha iyi.

The Gifted. Inhumans'a ısınamadım, çok heyecanla bekledim ama bir kaç bölüm sonra bıraktım. Senarya falan vasat, gereksiz bir dizi.

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık