"gerçeği aramak kolay, kabullenmek zordur." -star wars

The Gifted tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Gifted > X men film evreni

yeni konu aç X men film evreni

Dizinin X men film evreni ile bağlantısı varmı bağlantısı derken aynı evrendemi geçiyo mesela avengers ile agents of shield gibi.

Hayır. Legion ile The Gifted film evreninden bağımsız.

Film evreninden bağımsız. Dizide X- men'den eskiymiş gibi bahsediliyor bir de Blink Polaris falan var zaten. Film evreninde daha Jean'in Dark Phoenix'i yeni işlenecek

Peki Legion ve The gifted arasında bir cross-episode görücek miyiz acaba, merak ettim

X-men film evreninden bağımsız olduğuna emin misiniz? Çünkü dizi de X-men lerin ortadan kaybolmasından bahsediliyor. Ya da olayı ben mi yanlış anladım? Kafam da deli sorular. Genel de Marvel evrenin de sinematik dizi ereni diye ayrım yapılmıyor ama.

Bildiğim kadarıyla X-men den daha sonrasını anlatıyor

logan filminde 2029 gibi bir tarih olabilir tam emin değilim çünkü logan baya yaşlanmıştı artık , bu seri ise yukarıdaki arkadaşında dediği gibi X men lerin ortadan kaybolmasından yani 2029 dan sonrasında geçiyor olabilir . Bu yüzden bence baglantılı diyorum tabi bu benim fikrim.

Tam bağlantı sayılmaz. Film evreniyle alakası yok. X-men bahsediyor çünkü x-men daha önceden olmuş bir şey. Polaris mesela magneto kızı. "Sende aynen baban gibisin." repliği de oraya dayanıyor. X-men film evreniyle bağlantısı yok. X men bağlantısı yukarı da anlatığım kadar. Legion ise hiç bağlantısı yok.

Dizi, X-Men days of future past'in hemen öncesini anlatıyor. Mystique, Trask'a o kurşunu sıktığı bir geleceği anlatıyor. Bir arkadaş 2029 dan sonrasında geçiyor olabilir demiş. Adamlar 2017 diye sene veriyor replikte. 7/15 olayı da 2013 de oldu. Küçük kızın mezarında (adını unuttum) 2013 yazıyordu. Turner hafızasını kaybedip eve gidince, eşi üzerinden 4 sene geçtiğini söylemişti. Yani 2017 yılı olduğu kesin. X-Men o zamanlarda kayıplarda. Çünkü bulunan okul açık bir okuldu ve neredeyse herkes biliyordu orayı. Tam olarak neredeler bilmiyorum ama saklanıyor olabilirler. The Wolverine filminde olduğu gibi, Logan ormanda yaşıyor. Diğerleri hakkında hiçbir fikrim yok. Scott ölü, Jean ölü, Storm kayıp, Xavier kayıp, Hank muhtemelen ölü ama henüz bilgi olmadığından kayıp olarak değerlendiriyorum. Atladığım karakterler de çoğunlukla kayıplarda veya toplu biçimde saklanıyorlar. Umarım anlatabilmişimdir. Şuanda X-Men Days of Future Past'de olan robotların yapımının olacağı gelecek işleniyor. Filmi izleyenler neyden bahsettiğimi hayli hayli anlamıştır.

Bağlantılı değilse de artık 3. sezonda bağlanacaktır diye düşünüyorum. Dizi X men sonrasını işlemiş. x men gittikten sonra ortalığın karışması ve o karmaşa sonrasını ele almış.

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık