"insanları takmamayı öğrenebilirsen daha mutlu olursun." -dexter

The Last Man on Earth tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Last Man on Earth > Gaz maskeli adamlar kim?

yeni konu aç Gaz maskeli adamlar kim?

4. sezonu bitirdiniz ve dizinin iptal oldugunu oyrendiniz. Yeraltindan cikan insanlar kim? Neden gaz maskesi takiyorlar? gibi sorularla bas basa kaliyorsunuz. Internette biraz aradim Will Forte nin aciklamis oldugu 5. sezonun ana senaryosunu buldum ve sizinle de paylasmak istedim. Megersem maskeli adamlar virus ilk basladigi zaman yeralti siginaginda yasamaya basliyorlar. Ve belirli bir sure sonra virus ortadan kalkinca yeniden dunyada yasayabileceklermis. Geri donmek icin guvende olacaklari zamani bekliyorlarmis ve zamani geldiginde bizimkileri goruyorlar ama bizimkilerin onlar icin tehdit olusturdugunu dusunuyorlar. Cunki herkesin öldügünü saniyorlardi. Neyse bizimkileri karantinaya aliyorlar. Biraz iletisim kurup arkadas olduktan sonra bir sorun ortaya cikiyor.Bizimkiler virusun tasiyicisi ama bagisiklisiymis. Bu grup bagisik olmadigi icin bizimkiler virusu onlara bulastiracakmis ve hepsi olecekmis. Kisaca bizimkiler yine yalniz kalacaklarmis.Evet bu kadar , umarim bu diziyi sevenler kafasindaki sorulara cevap bulmustur. Tesekkurler.

Keşke böyle bitmeseydi. Teşekkür ederiz.

Bizimkilerin cenabetliği işte yanlarında kim kalabildiki :D

Eğer devam etseymiş sonraki sezon, maskeli adamların hikayesini anlatan bir spin-off tarzı bölüm yayınlanırdı muhtemelen... Sığınaktaki kadın, insan eti yiyen adam... bu tip bölümler güzel oluyordu. En azından bir bölümlük onay verilseymiş iyi olurmuş

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık