"bu da bir rüyaysa, beni uyandırmaya çalışan herkesi öldürürüm." -game of thrones

The Last Man on Earth tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Last Man on Earth > Hala 'Gang'e Katılma Çabaları

yeni konu aç Hala 'Gang'e Katılma Çabaları

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

şimdi,öncelikle bu dizi biliyorum.bu bi dizi ya da get a life konulu yorumlarınızı kendinize saklayın plz,tşkl.Şimdi,bu orospu evlatları bu adamın yaptığı iki üç kurnazlığın allah ını yaptılar,yeni gelen adam birini resmen öldürmeye teşebbüs etmesine rağmen iplerine takmadılar.kincilikte sınırları aştılar,hadi bunlar orospu evladı bunları anladım.carolun philin anası ağlarken milletin arkasını yalaması?onu çıkartıp kaçması gerekirken öyle yaprak kürek laflar etmesi işi aksiyona dökmemesi?vicdanının birine köpek gibi davranan insanlarla olmaya el vermesi?DÜNYADA KALAN SON İNSANLARIN ALAYI VİCDANSIZ OROSPU ÇOCUKLARI MI?

fakat iyi sövmüşüm be.

Yürü be helal kardeşim, içimde kalanları sıralamışsın küfürlü yazmanda ayrı bir rahatlama vesilesi oldu. Eyvallah

nick-entry uyumu

agızına sağlık kardeşim yürü beee :D şaka maka cidden ben de böyle çok sövüyom son bölümde mesela salak todd'u savundu acaip ağır küfür ettim phil'e allahtan melissa ablamız inanmadı yoksa phil boku yiyecekti dünyada son kalan insanların yaşattıklarına bak hiç umurlarında değil eminim o 2.phil karıların hepsini götürüp grup şeysinden bile yapıyordur aga todd bile melissayı bile götürüyo bizim phil carol'u götürürken zorlandı acıyom adama bee diğerleri bitch phil melektir saygılar.

dayanamadım ya valla tav oldum.phil de salak ama,sen ne şişkonun suçunu alıyosun ki zaten boka batmışsın,salak.

O değilde ben bu diziye geçen sene başladığımda 6 bölüm yayınlanmıştı. O gün içinde 4 bölüm izleyip bu dizi harika dedim ondan sonra çıkan her bölümde Phil karakterinin cenabetliğinden dolayı dizinin ismini arkadaşlar arasında The Last Cenabet On The Earth diye değiştik :D Çok acıyorum ben bu kekoya.

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık