"özür dilenmesini pek umursamıyorum." -house m.d.

The Legend of Korra tartışma forumu

yeni konu aç zukonun annesi

ya nolur biri söylesin bulamadım zukonun hikayesi hangi bölümlerde anlatılıyor veya zuko hangi bölümlerde var ne oluyor bu adamla annesine

Avatar - The Search adlı bir çizgi roman çıktı. O çizgi romanda Zuko'nun annesini bulması konu ediliyor. Türkçe'ye çevrildi mi bilmiyorum ama yurtdışında çıktı.

the search çizgi romanı türkçeye çevrildi internetten bulabilirsin.

Yahu biri söylesin Zuko nun annesine ne oluyor ?

hakkaten söyleyin bilen varsa

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

merak edenler için;
zuko annesını buluyor uzak bır koyde yasıyormuş ama nıhayetınde buldu

spoıler olarak etıketledım ordan ogrenebılırsınız

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Ursa'nın(Zuko'nun annesi) Ateş Lordu Ozai'den önce başka bir sevgilisi varmış, Ursa bununla gizilice mektuplaşmaya devam etmiş tabi Ozai de bunu öğreniyor. Hatırlarsanız oğlu Lu Ten ölüp General Iroh evlatsız kalınca Ozai babası Azulon'dan veliaht olmayı istedimişti; Lord Azulon da bunu reddedip Zuko'nun canının alınması gerektiğini söylemişti. Orada Ozai ve Ursa şöyle bir anlaşma yapıyorlar: Ursa bir zehir hazırlayıp Azulon'u öldürüyor ve bir daha geri gelmemek koşuluyla sürgün ediliyor , karşılık olarak da Zuko'nun hayatı bağışlanıyor.
Sürgün edilen Ursa hafızasını sildiriyor ve eski sevgilisiyle evleniyor(Kiyi adında da küçük, çok sevimli bir kızı var.). The Search çizgi romanında bunlar anlatılıyor; tahmin ettiğiniz üzere Zuko da annesi ve onun yeni ailesini saraya getiriyor.

Avatar Aang ten sonraki anlatılmamış hikayeler "http://readcomicbooksonline.net/search/node/airbender%20avatar" linkinde ingilizce olarak var. İsteyen okuyabilir. Sıra olarak The Promise, The Search, The Rift, Smoke and Shadow, North and South şeklinde okunması gerekiyor. Ayrıca dizideki arada geçen olayları da uzun bir çizgi romanda toplamışlar onlar da Lost Adventures adıyla yayınlanmış.

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık