"basitçe anlatamıyorsan, iyi anlamamışsındır." -albert einstein

The Magicians tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Magicians > 3. SEZON FİNALİ

yeni konu aç 3. SEZON FİNALİ

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Sezon finali neydi öyle ya hiç beklemiyordum . Klişe olmasını buna tercih ederdim 1 yıl beklemek işkence olacak :( Julia 3 sn god oldu resmen tadını çıkarttırmadılar sinir oldum . Alice şaşırtmadı neyse yine mallık yaptı.Canavarın çıkmasını bekliyordum ama en azından magic geri geldikten sonra olmasını istiyordum.
Peki ya en sonunda canavarın Eliot çıkması ???? İlk Quentin dediği anda bir anlık mutlu oldum aha kazandık diye ... Hepsi de mal gibi kim olduklarını bilmiyorlar Q garibim yine nerd olmuş. Canavar acaba en son arkadaşı sandığı kişi olduğu için mi Q'nun peşinden gitti yoksa bizim 7'li yi tamamen mi alacak ?
Fogg yüzünden her şeyin boka sarması çok kötü oldu ya ama neyse ki enayi gibi gidiyo dileniyor ö yüzden biraz sevindim akjdghakjsgfhjasgf.
Alice en başlarda ne kadar gıcık gelse de alışmıştım böyle görmek üzdü . Büyük ihtimalle çıkıp o kurtaracak hepsini. Ama anlamadığım kısım magic geri geldi mi yoksa sadece kütüphanedeki kadın kime ne kadar verirse mi ? Neyse 4.sezon için iyi cliffhanger yapmışlar ...

http://collider.com/the-magicians-season-3-finale-explained/#season-4
OKUMAK İSTEYENLER İÇİN SERA GAMBLE VE JOHN MCNAMARA RÖPARTAJI

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

tam olarak canavar olan kişi eliot sayılmaz canavar şekil değiştirme özelliğini kullanıyor

konuya abone kullanıcılar 2

Yukarı Çık