"kendini odaya kitleyip, üzüntülü müzikler dinleyip ağlayacak kadar çok birini sevdiniz mi hiç?" -glee

The Magicians tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Magicians > julia ya kim kaydı

yeni konu aç julia ya kim kaydı

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

beyler bayanlar juli'ya ya kayan tanrı kim ? umber ember (yanlış yazmış olabilirim) bunarın dışında kaç tanrı var amk tanrı neden özellikle julia ya kaymayı seçti anlayan birisi cevaplayabilirimi lütfen ya

tilki raynolds diye bir iblis kendisi insanların dini inançları üzerinden beslenen birisi.

bn kaydım atay

özellikle juliaya kaymasının sebebi hatundan anlıyo olması bende tanrı olsam julia ya kayardım çünkü neden kaymayayım

:D :D julıayayada kayan kyana

juliaya iblis kaydı en tanrısı aq :P kaymasının nedenide sadece eğlence ağır işsiz bişi gördün insanların umutlarıyla falan oynuyor oradada en çok birşeylere umudu olan kendini özel hisseden juliaydı sonuc gg wp

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Dizide tilki raynolds olarak geçiyo ve kendisi bi tanrı değil dizide anlatıldı insanların inançlarından beslenebilen türde bi şeytan, tecavüz etmesinin sebebide eğlenceden başka bişey değil :D tanrıların kaç tane olduğunu saymakta imkansız binlerce tanrı var araştırsan maymunu tanrı ilan edenler bile var amk her an yeni bi tanrı falan gelebilir senarist için seç beğen al gibi bişey yani :D bide şu yukarda spoileri gelişi güzel sallayan arkadaşlar yorumunuzu silseniz diyorum yeni başlayan adam şuraya baksa senaryonun yarısını anlıycak zaten aq

Yukarıda ismi yanlış yazmış olabilirim :D

Yakında tilki raynolds adamlarını getirecek grup girecekler. Bende tanrı olsam bende kayardım juliaya adam işini biliyor :D

ustams dizideki en taş hatun olduğu için olabilir mi?

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık