"Hayvan gibi şiy yapıyosunuz yav.." - Malkoçoğlu Firar

The Newsroom tartışma forumu

yeni konu aç Bitmemeliydi.

Bu dizi bitmemeliydi. Will'i çocuğuyla beraber, Don ile Sloan'ı, Jim ve Mag'i çift olarak görmeliydik diye düşünüyorum. Charlie'den sonra başa geçen Mackenzie'nin neler yapabileceği, güncel olaylar, Suriye vb. olaylarıda göstermelilerdi diye düşünüyorum.

İzlediğim en iyi diziydi. Jeff Daniels gerçekten harika bir oyuncu. Adam gerçekte haber sunucusu olsa eminim izlerdim, tepkileri, mimikleri vs. çok başarılı. HBO belkide diziye baskı geldiği için final yaptırtmıştır ama yarın öbür gün 4. sezonu yayınlayacağız deselerde; gerçek bir dizi izlesek. Final yapan diziler pek geri dönmüyor, ama benim yinede Will'den umudum var! Seni bekliyoruz ACN.

Diziye baskı geleceğini zannetmiyorum. Zaten birçok şeyi yayınlamamışlar. Dizi kendini öyle bir gösteriyor ki sanki tüm gerçekleri ortaya serermiş gibi... Ancak değil. 3. Sezon 1. Bölümdeki sahte Boston patlamasını tüm dünya bilmesine rağmen gerçekmiş gibi gösterdiler. Masum 2 cana kıyıldı ama dizi sesini bile çıkarmadı hatta destekledi. Aynı zamanda film yıllarının geçtiği yıllarda İsrail sayısız kere Filistin'e girdi. Ama Mackenzie'nin laf arasında söylediği bir cümleden başka tek bir haber yapılmadı bir kez dahi konuşulmadı. Evet çok güzel bir diziydi oyunculuğuyla kurgusuyla. Ama gerçek değildi bunu bir kere kabullenelim. Yine bir Amerikan rüyasıya yapılmış bir diziydi. Her ne kadar ilk bölümde Will'in sağlam eleştirisi olsa da.

kesinlikle daha fazla sezon görmeliydik. bu diziyi o kadar sever o kadar bahseder dururdum ki çevreyi geçtim bazen ben bile "neden bu kadar seviyorum" derdim. saymadım ama 5ten fazla kez tekrar tekrar izledim tüm bölümleri. arada özleyip baştan izliyorum sanki ilk izleyişimmiş gibi. belki de doyamadan bitirdikleri içindir bilemem,ama her zaman yeri ayrı olacak bende.

Diyalogları ustaca yazılmış, izlerken sıkmayan, güzel mesajlar veren, alttan alta Amerikan propagandası da yapan ama kısmen gerçekleri de söyleyebilen harika dizi.Efsane dizilerim arasında kesinlikle yeri olacak...

Her bölümü ayrı bir film gibiydi çok sevdirdi kendini, devam etmesini çok isterdim

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık